- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 31
-
- Konu Sahibi muhursuzpusula
- #1.541
Cocukla cok fazla bana umarim dualariniz kabul olurTabiiki okuyabilirsin canım zaten genelde ezberden okuyoruzEkliyorum seni de.
Şuan kişi sayımız net değil katılmak isteyenler oluyor ama şuanki haliyle kişi başı 149 tane düşüyor. Düzenli şekilde her gün bir arkadaş için okuyoruz yani müsait oldukça dilediğimiz kadar değil
Evet isterim. Çok inanıyorum herkesin kalbinin değdiği duaya. Elimden geldiği kadar okurum herkese. Benim niyetime de herkesin dili kalbi değsin insallah.
Reglkende okuyabiliyorsunuz canım. Sadece sıra size geldiğinde eğer reglseniz o zaman namaz kılamayacağınız için sizden sonrakine geçiyor sıra ama regl bitince sana geri dönüyoruz.Ben de isterim ama reglim başladı dün ancak Perşembe fln abdest alabilirim, ne zaman başlanacak? Vakit ve sayı belli mi?
İnşaAllah canımEvet isterim. Çok inanıyorum herkesin kalbinin değdiği duaya. Elimden geldiği kadar okurum herkese. Benim niyetime de herkesin dili kalbi değsin insallah.
Zaten 3 gune ezberlersinn canim ezberdennsinra cok pratik kisa surede okunuyo. Gozun korkmasin oglusu uyuturken okuyordum ben gecen seferki turdaBende katılırım Türkçe okunuşuyla okusam olur demi kuran bilmiyorum
Evet isterim. Çok inanıyorum herkesin kalbinin değdiği duaya. Elimden geldiği kadar okurum herkese. Benim niyetime de herkesin dili kalbi değsin insallah.
Ekliyorum hemenBen de katılmak istiyorum, beni de ekleyebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.Ekliyorum hemen
Bana yazarsınız bugün şu kadar oku diyeOlduğu kadar kişiyle başlarız canım daha fazla beklemeye gerek yok
Teşekkür ederimEkliyorum hemen
Günlük olarak okuyacağız canım her akşam yeni listeyi paylaşıcam herkesi etiketleyerek. O gün kime okumamız gerekiyosa ve duasıyla birlikte ve herkesi etiketleyerek yanlarına da kaç adet okunması gerektiği yazarak paylaşıcamBana yazarsınız bugün şu kadar oku diye
Çok isterdim canım da taşınma işim var hem benim hem annemin.Bir dahakine İnşallah@MaviBirLiman @Mdmray1917pinkterest @PeRRieR D destina3 tavsannesi Hasatzamani @Feride18 P Pink_blue_ sizlerde katilmak istermisiniz arkadaslar
Tamam cnm yine haber veririm bem sana bu tur bitince.Allah kolaylik versinÇok isterdim canım da taşınma işim var hem benim hem annemin.Bir dahakine İnşallah
Bende varım dimi grupta
Tamam ben bugun kac tane okuyacgim ozaman birde beni iki kisi say ve kardesimle uc tamam mi ayrica iki gunde bir mi bitecek ayrintilari yazar misin ve bugun kimin icin okuyacagizOlduğu kadar kişiyle başlarız canım daha fazla beklemeye gerek yok