🌺 Salat-ı Tefriciye 🌺

Canım etiketi görmedim bence bir çok arkadaşa da bildirim gitmedi. Bugün Bi bakaym dedim öyle rastgeldim. Bende katılırım bence tekrar etiket yap görmeyen arkadaş kalmamış olur.

Canım etiketi görmedim bence bir çok arkadaşa da bildirim gitmedi. Bugün Bi bakaym dedim öyle rastgeldim. Bende katılırım bence tekrar etiket yap görmeyen arkadaş kalmamış olur.
O zaman bugün şimdi yine etiketleyeyim yarına da başlayalım o halde. Etiketlemişsin aslında ama bildirim niye gitmemiş acaba.

Ekliyorum seni de canım

Bende katılmak istiyorum geç değilse bilgi verirmsiniz

Merhaba arkadaşlar,

Etiket ulaşmamış olabileceği için yeniden etiketledim. Şuan 23 kişi olduk. Yarın tefriciyeye başlıyoruz arkadaşlar, sayımız çok olursa günlük okuyacağız ama sayımız artmazsa 2 günde bir okuyacağız Katılmak ister misiniz ?

Aktif Lora
B Bademmm388
5 528mucizemmm
SoLeiL12
M M_atruska
Snigurucka
R rana20
honeymilkkk
begonvil1985
@Renkli Fiyonk
aysenurt3991
E Ebruazra
Pinkpinkblue
A Aylinnn_06
K Kirazxyz
Larka
Bir Pelincik
talena
miyomim
bebekedi
Leyl-i-fer
Calypso95
edaecoo
beybilli
M Maviayyy
hersey_dua_ile
Yarpaci
K Khvekokusu20
Zeynep 0666

Ben varım canım

Tam olarak niyeti anlamadım ne içindi
Her arkadaş için okuyacağız sırayla canım, her arkadaşın kendi duası niyeti için. Mesela senin sıran geldiğinde ben bir kaç önce sana özel mesaj atacağım sen hacet namazını kılıp niyetleneceksin ve duanı bana yazacaksın. Bende senin listeni ondan sonra paylaşacağım ve herkes senin duan için senin niyetine okuyacak ve hatmi tamamlamış olacağız herkes için (sayı çok olursa günlük olacak) hatmini yapmış olacağız sırayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…