- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
-
- Konu Sahibi muhursuzpusula
Ekledim canım seniBeni de yaz canıö listeye günde kaç salatı tefriciye okunacak
Hemen ekliyorumBeni de ekler misin
Tamam canım tesekkür ederimEkledim canım seniŞuan daha belli değil canım ama 30 kişi olursa kişi başı 148 tane falan düşer ama daha fazla kişi olursak daha da düşer sayı
Aynen bende bir anda ismimi arıyormuşumMerhabalar. Listede ben yok muyum göremedim mipardonn yeni liste sandim ben
Liste ilk sayfada var canım seni de ekledim dediğin gibi iki kezBenim adım da yok
Ben varıımmm harikaaaMerhaba arkadaşlar, Pazartesi günü listemiz başlayacak katılmak ister misiniz ? Şuan için henüz 24 kişiyiz ama kişi sayımız arttıkça günlük okuma sayımızda kişi başına az düşer. Her gün bir kişiye okuruz diye düşünüyorum :)
@camlihemsinli
@burcusami
@Minnosella098
@Glsgl
@Berrinim
@Mavi askkk
S sedeom
@Gereksiz06
Gelincik78
Bir Pelincik
@_Reyyan
@halleycik
Burcu2614
icimdekisess
@Sabr-Sukur-Dua
@rukiyets
@Birkucukkalp
D Dalmac47
@haveaniceday
@sweetgirlcandy
edaecoo
@tiniminihaniim
@talena
@agustos72
bebekedi
@Kaaardeeelen
@Ocalh
@Allss
@Umut_2019
@memurhanim
@Feyza2007
@Kara_gozlum
@Nana
@Vavin
@caramel_7
@-Misk-
@kirpapatyasiii
@snow3414
@sadehayatt06
@Namaria
@Suskunhanim
@Sensual_in_love
Ekledim seni de canımBen varıımmm harikaaa
En kısa sürede okunması tavsiye edilir diye biliyorumTefriciyenin suresi varmi tek okursak eger? Bileniniz varmi
Çok iyi olurgünlük sayı belli olsun bende ona göre katılım sağlamak için haber ediyim canımmuhursuzpusula diğer dua grupları da var ya yetiştiremezsk kmsenin hakkına girmeyelm
Şuan kişi başı yaklaşık 143 düşüyor canımgünlük sayı belli olsun bende ona göre katılım sağlamak için haber ediyim canımmuhursuzpusula diğer dua grupları da var ya yetiştiremezsk kmsenin hakkına girmeyelm