- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- Konu Sahibi muhursuzpusula
Leyl-i-fer canım listeye ekledim seni de. Yeni grubumuz burası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 286 tane okuyorum o zaman İnşaAllah Pazartesiden itibaren o halde.Şuan kişi başı yaklaşık 143 düşüyor canım
Evet canım ama o zamana dek hafta sonuda belki katılan vs olursa düşer son halini pazartesi günü paylaşıcamBen 286 tane okuyorum o zaman İnşaAllah Pazartesiden itibaren o halde.
Liste ilk sayfada canım ekledim seni deBeni yazmamışsın.
Günde 2 kişiye mi okunack cnmŞuan kişi başı yaklaşık 143 düşüyor canım
Hayır günde 1 kişiye okunacak :)Günde 2 kişiye mi okunack cnm
Merhaba,Mrb biraz detay verebilirmisiniz listeye kimden baslicaz yazdiginiz siraya goremi ve kac adet okuyacagiz birde regl olunca okuyabilecekmiyiz?
Yazmayı unutmuşum evet reglken okunabiliyorMrb biraz detay verebilirmisiniz listeye kimden baslicaz yazdiginiz siraya goremi ve kac adet okuyacagiz birde regl olunca okuyabilecekmiyiz?
Ben de katılmak isterim@Meral01
@Pasiflora25
@aysenurt3991
@Mucizemsn
@Dalmac47
@Zeyno19
@Life light
Listemiz devam ederken yazan arkadaşları da etiketledim Katılmak isteyenler burdan yazarsa çok sevinirim. Burdan takip edip haftaya listeyi oluşturacağım inşallah. Önceden konuyu açmak istedim ki en az 30 kişi olalım kişi başı daha az sayı düşer hemde bir çok kişinin duasında yer almış oluruz
Harikaaa hemen ekliyorum, yarın başlıyoruz :)Ben de katılmak isterim
Tesekkur ederimYazmayı unutmuşum evet reglken okunabiliyor
Bende katılmak istiyorum@Meral01
@Pasiflora25
@aysenurt3991
@Mucizemsn
@Dalmac47
@Zeyno19
@Life light
Listemiz devam ederken yazan arkadaşları da etiketledim Katılmak isteyenler burdan yazarsa çok sevinirim. Burdan takip edip haftaya listeyi oluşturacağım inşallah. Önceden konuyu açmak istedim ki en az 30 kişi olalım kişi başı daha az sayı düşer hemde bir çok kişinin duasında yer almış oluruz
Bende katılmak istiyorum@Meral01
@Pasiflora25
@aysenurt3991
@Mucizemsn
@Dalmac47
@Zeyno19
@Life light
Ekliyorum seni deBende katılmak istiyorum
TmmEkliyorum seni de
Listede ismim görünmüyo cnm
Ekledim, ilk sayfadaListede ismim görünmüyo cnm