- 25 Aralık 2020
- 127
- 165
- Konu Sahibi muhursuzpusula
Yarın Allahın izniyle abdest alacağım beni de ekleyebilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kişi sayısı çok daha fazla olduğunda baya zor oluyor hem takip etmesi hemde bitmesi ama tabiiki daha fazla kişi katılmak isterse artabilir150 adet bir gunde zor olmaz mi ben calisiyorum..
Evet canım eklemiştimBeni eklemiştin değil mi canım?
1 ay içinde hızlıca tamamlayabilmek için aslında sayı fazla olduğunda yavaş yavaş kopmalarda olabilir. Okuyamadığın durumda yardımcı da oluruz ama tabii sen bilirsinCanım 1 günde 150 adet beni de zorlayacak gibi cıksam mı acaba listeden kimsenin hakkına girmiyim
Bende katılmak istiyorum aslında kendim her gün okuyodum ama birilerinin dualarinda yer almak daha iyi diye düşünüyorum.. Rabbim dualarımızı kabul etsin ins
Yarın Allahın izniyle abdest alacağım beni de ekleyebilirsiniz.
Canım sen beni bu tura alma bidahakine gireyim. Bitiremedim mi stres yapıyorum baya. Bi başka dua okudugum yer daha var orası bi bitsinEvet canım eklemiştim
1 ay içinde hızlıca tamamlayabilmek için aslında sayı fazla olduğunda yavaş yavaş kopmalarda olabilir. Okuyamadığın durumda yardımcı da oluruz ama tabii sen bilirsin
Tamam canım olurCanım sen beni bu tura alma bidahakine gireyim. Bitiremedim mi stres yapıyorum baya. Bi başka dua okudugum yer daha var orası bi bitsin
18 ocakta yani pazartesi günü canım :)Ne zaman başlıyoruz?
canimMerhaba arkadaşlar, Pazartesi günü listemiz başlayacak katılmak ister misiniz ? Şuan için henüz 24 kişiyiz ama kişi sayımız arttıkça günlük okuma sayımızda kişi başına az düşer. Her gün bir kişiye okuruz diye düşünüyorum :)
Merayyy
burcusami
Minnosella098
G Glsgl
B Berrinim
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78
Bir Pelincik
Mehfam
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
Ocalh
A Allss
Umut_2019
memurhanim
@Feyza2007
Kara_gozlum
N Nana
V Vavin
caramel_7
M -Misk-
kirpapatyasiii
PiXiEE
sadehayatt06
Namaria
S Suskunhanim
hersey_dua_ile
Ben katılırım ama bi çok grupta varım kafam karışıyor hem kk de hem de dışarda dua gruplarında varım. Eğer günlük sayı fazla olmazsa katılırım. Aksi takdirde elime tesbih alıp bi oturuyorum saatler sürüyo uyuklamaya başlayınca bırakıp sonra devam ediyorum liste son halini alsın ben öyle bilgi veririm olur mu balımMerhaba arkadaşlar, Pazartesi günü listemiz başlayacak katılmak ister misiniz ? Şuan için henüz 24 kişiyiz ama kişi sayımız arttıkça günlük okuma sayımızda kişi başına az düşer. Her gün bir kişiye okuruz diye düşünüyorum :)
Merayyy
burcusami
Minnosella098
G Glsgl
B Berrinim
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78
Bir Pelincik
Mehfam
H halleycik
Burcu2614
icimdekisess
S Sabr-Sukur-Dua
rubil
Birkucukkalp
D Dalmac47
haveaniceday
sweetgirlcandy
edaecoo
Tiniminimavihanim
talena
agustos72
bebekedi
K Kaaardeeelen
Ocalh
A Allss
Umut_2019
memurhanim
@Feyza2007
Kara_gozlum
N Nana
V Vavin
caramel_7
M -Misk-
kirpapatyasiii
PiXiEE
sadehayatt06
Namaria
S Suskunhanim
hersey_dua_ile
Merhabalar. Listede ben yok muyum göremedim mi pardonn yeni liste sandim benMerhaba arkadaşlar, Pazartesi günü listemiz başlayacak katılmak ister misiniz ? Şuan için henüz 24 kişiyiz ama kişi sayımız arttıkça günlük okuma sayımızda kişi başına az düşer. Her gün bir kişiye okuruz diye düşünüyorum :)
Merayyy
burcusami
Minnosella098
G Glsgl
B Berrinim
Larka
S sedeom
Gereksiz06
Gelincik78
Bir Pelincik
Mehfam
H halleycik