- 17 Ocak 2017
- 104
- 126
- 18
Esiniz cevresine karsi kotu durumda olmamak icin de caba harciyor olabilir.Simdi herkese mahcup oldu.bizimki tüm hatlarını kapatmış.başka hat almış online şifreyi de bana atmış.Oradan dakika dakika kimle konuşmuş görüyorsun.şüphesi olanlara da bilgi olsun. barışır mıyım bilmiyorum şu an kalbim zihnim yorgun.zamana ihtiyacım var hem de çok.Ona da beni arama rahat bırak beni kafamı dinlemeye ihtiyacım var diyorum.yapamıyorum nefes alamıyorum deyip duruyor.şu an her söylediği yalan gibi geliyor.sen olsan sana inanırmısın senle barışsam bile seni okadar sıkboğaz edeceğim ki nerdeydin kimle konuştun diye bu hayat seni sıkmayacak mı diyorum .''ben hakettim.cinsel olarak asla ne konuştum ne de birlikte oldum.ama haklısın sen yapsaydın ben de emin olamazdım.''diyor.
Aslında bu konularda çok katıyımdır.Ama size ne affetmeyin ne de affedin diyebiliyorum nedense.Şu an kafanızı dinlemeye devam edin.kalbinizi de dinlerken mantığınızı geri plana atmayın.Alacaginiz karar ne olursa olsun en hayirlisi olsun inşallah.Allah yardımcınız olsun.bir daha böyle birseyi yaşamak zorunda kalmamanızı umut ediyorumbizimki tüm hatlarını kapatmış.başka hat almış online şifreyi de bana atmış.Oradan dakika dakika kimle konuşmuş görüyorsun.şüphesi olanlara da bilgi olsun. barışır mıyım bilmiyorum şu an kalbim zihnim yorgun.zamana ihtiyacım var hem de çok.Ona da beni arama rahat bırak beni kafamı dinlemeye ihtiyacım var diyorum.yapamıyorum nefes alamıyorum deyip duruyor.şu an her söylediği yalan gibi geliyor.sen olsan sana inanırmısın senle barışsam bile seni okadar sıkboğaz edeceğim ki nerdeydin kimle konuştun diye bu hayat seni sıkmayacak mı diyorum .''ben hakettim.cinsel olarak asla ne konuştum ne de birlikte oldum.ama haklısın sen yapsaydın ben de emin olamazdım.''diyor.
İnşallah bir yerden geçiminizi saglayacak güzel bir iş yada nebiliyim miras falan kalır. Keşke affettim deseydin bukadar üzülmezdim insan affedebilir de ben buna karşı degilim. Ama kabullendim susuyorum dedin ya parçalayasım geldi o adamı. İçim parçalandı. Hayırlısı olsun hakkında.Affetmedim asla ve affedemem bunun adı affetmek değil söylediğim gibi sustum ve yutmuş gibi yapıyorum çocuklarım çok küçük henüz maaşımda yeterli düzeyde değil. Kaç kere söyledim suçlu bir insanın yapacağı şey bu kilit olayı ama adam arsız ve bende haklıyken haksız durumda oluyorum. Teşekkür ederim hepimizin inşallah.
Kendinizi birtek siztanıyorsunuz. Hani nasıl anlatıyım ben affedebilirim nekadar kıskansam da bir süre sonra unuturum diyebiliyorsanız bir şans verirsiniz belki. birdaha eskisi gibi olamam ben asla unutmam hep kin duyarım her an her kavgada bunun için kavga ederim diyorsanız kendinizi ömrünüzü boşuna yormayın. Her gün aynı kavganın yaşandıgı bir evlilik çekilmez bence.bizimki tüm hatlarını kapatmış.başka hat almış online şifreyi de bana atmış.Oradan dakika dakika kimle konuşmuş görüyorsun.şüphesi olanlara da bilgi olsun. barışır mıyım bilmiyorum şu an kalbim zihnim yorgun.zamana ihtiyacım var hem de çok.Ona da beni arama rahat bırak beni kafamı dinlemeye ihtiyacım var diyorum.yapamıyorum nefes alamıyorum deyip duruyor.şu an her söylediği yalan gibi geliyor.sen olsan sana inanırmısın senle barışsam bile seni okadar sıkboğaz edeceğim ki nerdeydin kimle konuştun diye bu hayat seni sıkmayacak mı diyorum .''ben hakettim.cinsel olarak asla ne konuştum ne de birlikte oldum.ama haklısın sen yapsaydın ben de emin olamazdım.''diyor.
bizimki tüm hatlarını kapatmış.başka hat almış online şifreyi de bana atmış.Oradan dakika dakika kimle konuşmuş görüyorsun.şüphesi olanlara da bilgi olsun. barışır mıyım bilmiyorum şu an kalbim zihnim yorgun.zamana ihtiyacım var hem de çok.Ona da beni arama rahat bırak beni kafamı dinlemeye ihtiyacım var diyorum.yapamıyorum nefes alamıyorum deyip duruyor.şu an her söylediği yalan gibi geliyor.sen olsan sana inanırmısın senle barışsam bile seni okadar sıkboğaz edeceğim ki nerdeydin kimle konuştun diye bu hayat seni sıkmayacak mı diyorum .''ben hakettim.cinsel olarak asla ne konuştum ne de birlikte oldum.ama haklısın sen yapsaydın ben de emin olamazdım.''diyor.
Hiç kendini yorma eger kavgacı bir insan degilsen tabi. Ben de sakin bir yapıya sahibim ben senin durumunda olsam birde o kadınla ugraşmayı kavga etmeyi kafam kaldırmazdı. İyileşmeye bak daha iyi olmaya bak en azından şimdilik.hattı zaten kapalı.msj da atmamış kontrol ettim eski hattına.diğer kadın da onun hayatı da beni ilgilendirmiyor.bir de onun kocası ile muhatap olup kafamı yoramam.
Ailesi cumartesi akşamı bize geldi.Çok şey konuşuldu.Ama özeti şu''sana bir şey demeye yüzümüz yok çok üzgünsün biz de öyle.biraz zaman tanısan kestirip atmasan istediğin kadar ayrı yaşayın onun da burnu sürtsün.belki barışırsınız ama olmazsa kimse seni suçlamayacak en herzaman bizim kızımız olacaksın.''
bizimki tüm hatlarını kapatmış.başka hat almış online şifreyi de bana atmış.Oradan dakika dakika kimle konuşmuş görüyorsun
Muhattabım siz değilsiniz polemiğe girmeyeceğim sizinle siz nasıl yaşamak istiyorsanız yaşayın çok şükür ailem beni aile kavramı ve tek eşlilik mantığı ile büyüttü şükür sizin gibi düşünüp konuşanlarında görüyoruz bu akılla çok çok güzelllll şeyler gelir başınızaay sen saka misin ya.gurur onur yokmu bu kadinda da o pislik kocasinin pesinden kosacak baskasina verme akila bak ya.oh ne guzel adam her turlu pusligi yapsin birde karisi pesinden kossun ne koca manyaklari var ya.kadin pejmurde gezmeyecekmis de adama kole olacakmis adamin gozu disariya kayarmis mismis.su zihniyete bak ya erkek yapar kadin susar ya kadinin nefsi yok mu ayni seyi buraya konu sahibi ben yaptim diye yazsaydi ne olurdu acaba.kocan suclu seni ihmal etmis sen de seytana uymussun drdin dimi.sen bu akillari kendin gibilere ver ne olur sen ve senin gibi cokkkkk..zaten ancak kendinizi kandirirsiniz sen ve seningibiler.kocalariniz uzerinize tapulu maliniz kimseye vermeyin sakin sizi sevmeyen aldatan bir adamla evcilik oyunu oynayin.cocuklarda oyunun bas kahramanlari.siginak bir liman cocugum icin diyen zavalli kadinlar.
konu sahibi kocaniz olacak adam cocuklarini 13 yillik evliligini dusundi mu hayir sizi ve emeklerinizi evliligini hayir utandimi ki niye utansin erkek yapar diye buyuyor bu adamlar oyle ogretiliyor korku yok nasil olsakarisi onu birakmaz biliyor ya.
o adamin suratina tukurup terkedin bosanin ve karekterli yasayin.evliliginiz bitmis bence o adam sizi yine aldatir supheyle yasanmaz.herkese anlatin saklamayin ve sinir hastasi olmadan bosanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?