ben de aynı şeylerin olacağını tahmin ediyorum.Boşanırsam mı pişman olurum yoksa boşanmazsam mı bilmiyorum.çabasını emeğini görüyorum.bu kadar iğneleyici sözleri kaldırıp tahammül ediyor.normalde sabırsızdır ama sabredip çaba harcıyor.Daha affetmiş değilim.yüreğim yorgun.yazdıklarında kendimi gördüm sanki teşekkür ederim içtenlikle paylaştığın için.esranehir
Unutmayacaksin.sadece zamanla daha az acı verecek.ama hep orada duracak.tam bir yıl önce benzer bir durum yaşadım ve affetmeyi tercih ettim.cunku 12 yıllık evliliğinde ne beni ne oğlumu hiç uzmemişti.aileme benden öte evlat olmuştu.karakteri kötü değildi biliyordum.adina ister boşluk de ister nefis ister hata.ne dersen de....cok yıprandık ikimiz içinde çok zordu.fakat pişmanmisin dersen değilim.cunku çabasını gördüm.emek emek yeniden inşa etmeye çalışıyor kaybedilen güveni.evet unutmayacaksin.ama bu süre sonra her gün değilse 3 günde bir haftada bir gelecek aklına ve geldikçe daha az acı verecek.zaten o acı ilk gun ki gibi kalsa yaşayamaz insan.esini en iyi sen tanirsin eğer çabasını emeğini acısını gerçekten görüyorsan denemeye değer.tabi ikincinin affi olmayacağını kafasına mih gibi kazımak kaydıyla.mutluklar seninle olsun.
şu an oldukça ideal inanılmaz derecede bıkmak usanmak nedir bilmeyen çılgın aşıkbaşbaşa planlar yapıyo,sürprizler hazırlıyor,aaşk msjları atıyor vs..Ama halen ayrı yatıyoruz.gece uykuya beni öperek gönderip kendisi de kendi yatağına dogru yol alıyo. Herşey rüya gibi de...işte aklından atamıyor insan.....Seni hiç bir şey için zorlayamam.sadece şans istiyorum ben eski eşin olacağım senin kıymetini bilememişim diyor.çocuklar bile babasındaki değişimin farkında.Bir de ben fena halde zayıfladım.kendime güvenim mi geldi ne :) sanki daha güzel hissediyorum kendimi.Sanırım o da bunun farkında.
Merhaba canım. Telefon hattının eşinin üzerine olmasının tek bir açıklaması var. Bu kadın evli ve ikinci bir hat kocasının dikkatini çekmesin diye senin kocan kendi üzerine bir hat almış. Benim anlamadığım sen neden bu kadının kim olduğunu öğrenmiyorsun ???? Kocana sor ve bu kadın kim muhakkak öğren. İlk aşama bu olmalı. Belliki işin duygusal boyutu var. Ben seks konuşması vs.. çok inanmıyorum ama olabilirde. Zaten burada konu ne konuşulduğu değil. Bu kadın kim öğren.yakaladığımda biriyle konuştuğunu söyledi.ama kim olduğunu söylemedi.sonra ben öğrendim.döküm alma meselesini söyledim olur alalım dedi ama hep konuşmuşlar detayda gözüküyor.msj yok.''Beni uykudan uyandırdın sanki yaptığım şey bir arkadaşla sohbetti ve yanlış olan bir şey yoktu gibi geliyordu.Ama çok yanıldığımı anladım sen benim yerime bir başkasıyla konuşmayı tercih etseydin diye düşününce...haklısın ben büyük bir hata yaptım.''İşte söyledikleri bu.
Şu ara izne ayrıldım annemlerin yazlıktayım yaklaşık bir ay görüşmeyeceğiz.O da annesinin evinde.Hergün arıyor çocuklarla görüşüyor.benimle de konuşuyor.Şu an ayrı yaşıyoruz.pazartesi günü evlilik yıldönümümüzdü.koca bir buket geldi eve.kendisi çok çabalıyor da içimdeki öfke hemen durulmuyor.Bu arada geçmişteki yazdıklarımda kadının kim olduğunu bildiğimi söylemiştim zaten.hem de tanıdığım biri dediğiniz gibi evli.ancak muhatap olmak istemiyorum.eşiyle konuşun diyen de oldu.başkasının ayıbı beni ilgilendirmiyor.eşimin yaptığı beni ilgilendirir.onu da şimdi kendi vicdan muhasebesiyle başbaşa bırakıyorum.şu an biraz ayrı kalacağız sonrasına bakacağız artık..Bu tip erkeklerden iğreniyorum. Hem karısına canım gülüm deyip arkasından başka bir kadına aşk sözleri döşüyor. Arkadaşlar burada mağdur olan sadece karısı değilki !!!! Diğer kadında mağdur oluyor. Kimbilir onu da mutsuzluk hikâyeleriyle kandırıp kendisine aşık ediyor. Yani 2 kadını kandırıyor. Diğer kadın için evli adamla işi ne demeyin. Bu olabilecek bir şey. Çok namuslu düzgün bir kadın bile maalesef kapılıp gidebilir. Burada şerefsiz olan erkektir. Madem karını aldatacaksın niye evli kalıyorsun ????? Ama yoook. Evde karısı olsun dışarda da ya da sanalda sevgilim olsun düşüncesiyle yaşamları paramparça ediyorlar. Kuyruğu sıkışıncada karılarını ikna etmeye çalışıyor şerefsizler !!!
Arkadaşlar ben 50 yaşını aştım . Bunlar genel görüşümdür kızlar. Lütfen kimse üzerind alınmasın ama maalesef bu tip erkekler var. Her iki kadını kandıran adi yaratıklar.
ben de aynı şeylerin olacağını tahmin ediyorum.Boşanırsam mı pişman olurum yoksa boşanmazsam mı bilmiyorum.çabasını emeğini görüyorum.bu kadar iğneleyici sözleri kaldırıp tahammül ediyor.normalde sabırsızdır ama sabredip çaba harcıyor.Daha affetmiş değilim.yüreğim yorgun.yazdıklarında kendimi gördüm sanki teşekkür ederim içtenlikle paylaştığın için.
tesekkürler wisne83 biraz toparladım sanırım.aklıma gelmiyor mu?geliyor en azından daha az.tatil iyi geldi diyebilirim bir süre onu görmemek de öyle.evime geldim çok hoş bir karşılamaydı.Aynı evdeyiz normal bir yaşam sürdürüyoruz en azından çocukların gözünde.ayrı odalarda uyuyoruz.sanırım devam edeceğim içimden bir ses bir şans daha diyor.Biliyorum bir çok kişi topa tutacak beni burda ama karar benim kararım..herkesin düşüncesini okudum ölçtüm tarttım bu noktada karar kıldım.Bu arada seninle aynı yerde yaşıyoruz tabi hala aydındaysan:))esranehir
Aklima dustun.nasilsin toparlayabildinmi biraz.sende kendimi gorup merak ediyorum.haberdar et olurmu.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?