- 17 Haziran 2007
- 158
- 151
ben de aynı şeylerin olacağını tahmin ediyorum.Boşanırsam mı pişman olurum yoksa boşanmazsam mı bilmiyorum.çabasını emeğini görüyorum.bu kadar iğneleyici sözleri kaldırıp tahammül ediyor.normalde sabırsızdır ama sabredip çaba harcıyor.Daha affetmiş değilim.yüreğim yorgun.yazdıklarında kendimi gördüm sanki teşekkür ederim içtenlikle paylaştığın için.esranehir
Unutmayacaksin.sadece zamanla daha az acı verecek.ama hep orada duracak.tam bir yıl önce benzer bir durum yaşadım ve affetmeyi tercih ettim.cunku 12 yıllık evliliğinde ne beni ne oğlumu hiç uzmemişti.aileme benden öte evlat olmuştu.karakteri kötü değildi biliyordum.adina ister boşluk de ister nefis ister hata.ne dersen de....cok yıprandık ikimiz içinde çok zordu.fakat pişmanmisin dersen değilim.cunku çabasını gördüm.emek emek yeniden inşa etmeye çalışıyor kaybedilen güveni.evet unutmayacaksin.ama bu süre sonra her gün değilse 3 günde bir haftada bir gelecek aklına ve geldikçe daha az acı verecek.zaten o acı ilk gun ki gibi kalsa yaşayamaz insan.esini en iyi sen tanirsin eğer çabasını emeğini acısını gerçekten görüyorsan denemeye değer.tabi ikincinin affi olmayacağını kafasına mih gibi kazımak kaydıyla.mutluklar seninle olsun.