Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar böyle sakin bir tatil geçirebilceğimiz, gidipte memnun kaldığınız su sesiyle huzur bulduğunuz güzel bir yer var mı? kaplıcasıda olabilir..aktiviteleride olsun..
sakin,serin,kenarından su akan yeşillikler içinde bi tesiste kaldım aktivite sadece doğa yürüyüşü ve alabalık yemek :) butik otel boğaziçi maşukiye tavsiye ederim
sakin,serin,kenarından su akan yeşillikler içinde bi tesiste kaldım aktivite sadece doğa yürüyüşü ve alabalık yemek :) butik otel boğaziçi maşukiye tavsiye ederim
cansu da çok güzel şirin gözüküyor ama evler pek minik ve çatıya doğru daralıyor sanki boğar bir az arabanız yoksa cansudan merkeze ve restrantlara ulaşmak zor olabilir boğaziçi merkze daha yakın yürüme mesafesinde minibüslere ulaşırsınız kafa dinlemelik yerler hiç aktivite görmedim oralarda :) ben çok sevdim tavsiye ederim
Arkadaşlar böyle sakin bir tatil geçirebilceğimiz, gidipte memnun kaldığınız su sesiyle huzur bulduğunuz güzel bir yer var mı? kaplıcasıda olabilir..aktiviteleride olsun..
erzin harika biryer rüya gibi bir yer.. yazın kavurucu sıcağında buz gibi gölüve insanı titreten serinliyi var..sanki dağların arasında ogüzel esintisiyle bir yeşil cennet