Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak..Yakın zamanda sacma bir olaylar zinciri sonucu mutfak perdem ocaktan alev aldı.Normal şartlarda erişilmez noktalarda ocak ve perde ama kornis dusmus perde savrulmus.Bu ben evde yokkende yasayabiliriz mesela
Biz de yakın zamanda İzmir depremi yaşadık..o zamana kadar evde rahatça bırakıyordum,aklım evde kalmıyordu çünkü asla kapı açmaz kimseye..o gün evde ikimizdik düşünüyorum da ben olmasaydım yanında,yalnızken napardı bu çocuk? Ben de kafayı yerdim herhalde

Bakamayacağınız çocukları doğurmayin mi? Kadın çocuğu için gayet asgarî ölçülerde güvenlik tedbirleri aldığı ve genelde normal davranıp iyi baktığı için böyle bir başlık açmış zaten. Allah Allah ya , nerdeyse herkesin çocuğu trafikte su , mendil satıp ekmeğini taştan çikariyor, seninki tembel denecek yakında. İlginclesti burası....

Siz ne. Yapıyorsunuz peki okulda

O
O zaman kendiniz bakın kime güvenip çocuk yaptınız? Bu kadar özgüvensiz çocuklar yetiştirince ilerde kendine güvensiz yetişkinler yetişiyor. İş hayatına atılınca hiç bir şey yapamıyorlar
Ozgüven anlamadan dinlemeden yorum yapmakla olmuyor,cik yanlis anlamissiniz mevzuyu.
11 yılda 3. kez birsey rica ettim, ben babaanneden siz tamamen kendiniz baktiysaniz tebrik ederim benim elimden bu kadarı geldi.Yazmış olmak için yorum yazmayin
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar…

Okuldan aç geliyor,ocagı yakıp yemek ısıtamaz,ayrıca bulunduğumuz muhit çok güvenilir değil.
Birgün de izin alıp eve erken gidin. Bir tost yapmayı da mı bilmiyor? Siz gelene kadar biraz peynir, çikolatalı ekmek yese?

Bu kadar ölüm kalım savaşı yapmanıza değmeZ. Sizin kimseye ihtiyacınız kalmamış.

6 yaşında kızım var. Tost yapıyor, kahvaltı hazırlıyor.

Bakabilecegim kadar cocuk yaptim desem bir abla ifade eder mi sanmıyorum etmez

Tamam haklısınız o konuda benim babaannemin aynısı. Banada senelerce anneannem baktı. Bir kere köy işi oldu annem bir haftalık babaannemi aradı o hemen evet dedi sonra da bir şey salladı. Ama bu konuda anneme kızgınım. Madem bana bakmayacaktı neden yaptı ve benden sonra kardeşimi yaptı. Anneannem iyi olabilirdi ama hep bizim psikolojimizi bozdu her şeye karışırdı. Kızardı ederdi. Annemizi çok özlerdik. Hala biz de bir tranwa. O yüzden benden anlayış beklemeyin. Annemin yaptığını kızınıza yapıyorsunuz

Allah aşkına sacmalamayin cok değil 2 3 yorumunu okuyun bu kadar mi zor.Sizin çocuğunuz maşallah cok maharetli benimki g.zekalı mi bu mu sorun .Çocuğumu güvenlik sebebiyle yalnız bırakamam nokta

Bizde sizdeki gibi durumlar yok,sizin travmalatinizin sebebi ben degilim.Yasadiklariniz için cok üzgünüm fakat olaylar aynı değil .Ben zaten 2. cocugu bu nedenle yapmadım cocugum zorluk yaşamasın diye evimi satıp annemle aynı apartmana taşındım

Allah aşkına sacmalamayin cok değil 2 3 yorumunu okuyun bu kadar mi zor.Sizin çocuğunuz maşallah cok maharetli benimki g.zekalı mi bu mu sorun .Çocuğumu güvenlik sebebiyle yalnız bırakamam nokta
Bırakamazsanız bakıcı tutun o zaman ya da izin alın. Kadın belli ki yaşlı unutmuş.

Sizin kızınızın suçu yok bu konuda.

Ayrıca şunu da ekliyim. 20 li yaşların ortasındayım. Kalkıp kendime yemek ısıtmak işkence gelir genelde dışardan söylerim. Çünkü annem aynı sizin gibi zorluğu göstermedi
Bakın hala onyarginizin esirisiniz.Kizim kek borek 5 çeşit yemek yapabilir isterse camasir bulaşık makinaları caliştirabilir .Cocugumla böyle sorunlarım yok bunları nereden cikartiyorsuniz .Nerde yazmışım gosterirmisiniz lutfen.Sorun abuk subuk insanlarin oldugu bir mahallede cocugi yalniz birakmamak .

Herkes çocuğunuzun evde yalnız kalmasının mümkün olduğunu yazmış ama kayınvalideniz kaç yaşında ? O doktora kendisi gidemiyor mu? Eşiniz çocuğu karşılasın annesi doktora kendisi gitsin
Kayinvalidem 1964 doğumlu ,Gayet dinç istediğinde her yere kendi aracıyla gidebilen bir hanım.Mesele gidememesi değil ki kasten yapıyor bunu

Hergün dışarıdan yemek söyleyebilecek bütçeye sahipseniz, anneniz size çok değerli ve zorlu bir eğitim sunmuş ve güzel bir meslek sahibi olmuşsunuz demektir...20 yaş için temel bakım becerileri zorluk değildir zira, 70 IQ yeter...
Ayrıca şunu da ekliyim. 20 li yaşların ortasındayım. Kalkıp kendime yemek ısıtmak işkence gelir genelde dışardan söylerim. Çünkü annem aynı sizin gibi zorluğu göstermedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…