- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi duru beylice
Aynen ben herseyde onu kullaniyorumAslında sadece yemek çay su için bile alınır öyleyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben herseyde onu kullaniyorumAslında sadece yemek çay su için bile alınır öyleyse
Teşekkür ederim ayrıntılı anlatımınız için sanırım alıcam bendeAynen ben herseyde onu kullaniyorum
Yerden yüksek olmayan mobilya sakın alma. Altına süpürge girmiyor ve toz birikiyor.
Yaşam ünitesi ni bol raflı almayın çocuk olunca tepesine çıkıyolar yaa bide bir akrabamız köşem takım aldı pişman çok kullanıssızmıs bilginiz olsunSevgili @Less-is-More un konusu üzerine aklıma geldi,
Sizlerin de şu eşyayı evinize almayın pişman olursunuz dediğiniz ürünler var mıdır? (örneğin siyah cam ocak çok leke yapıyor gibi)
Yeni evleneceklere, ayrı eve çıkacaklara ya da yeni eşya alacaklara tavsiye olması açısından bu başlık yardımcı olur diye düşünüyorum :)
Balkona seriyoruz tamamen.F.marka bulaşık deteryajini köpürtüyor esim .Buyuk boy fircayla fircaliyoruz .Arkasini çevirip ayni islem .Sonra durluyoruz yukaridan başlayıp. Durladikca katliyoruz .Bir kenara koyuyoruz suyunu süzüyor. Sonra asiyoruz .Oh mis .Banyomuz kucuk oldugu icin balkonda yapıyoruz. Banyo genisse daha pratik .2 kisi yapınca cok cabuk bitiyor .Bi kisi durularken digeri sariyor .Storlari nasil yikiyorsunuz
Bende yikamak istiyorum ama islakken rulo yapinca kuruyunca sekilsiz durmasindan korktumBalkona seriyoruz tamamen.F.marka bulaşık deteryajini köpürtüyor esim .Buyuk boy fircayla fircaliyoruz .Arkasini çevirip ayni islem .Sonra durluyoruz yukaridan başlayıp. Durladikca katliyoruz .Bir kenara koyuyoruz suyunu süzüyor. Sonra asiyoruz .Oh mis .Banyomuz kucuk oldugu icin balkonda yapıyoruz. Banyo genisse daha pratik .2 kisi yapınca cok cabuk bitiyor .Bi kisi durularken digeri sariyor .
Yerden yüksek olmayan mobilya sakın alma. Altına süpürge girmiyor ve toz birikiyor.
Gri de aynı ilk aldığımızda bir sorun yoktu ama sonradan oda değişti :) en iyisi beyaz diyorum artık bendeAlmamanızı tavsiye edeceklerim;
Siyah cam ocak (temizliği zor, yerine gri olanlardan alırdım şu anki aklım olsa)
Misafir içecek takımı- yemek takımı
Vitrin
Kettle
Herhangi bir süs eşyası
Fazla fazla bardak, tabak (ne kadarına ihtiyacınız olduğunu görüp öyle alın derim)
Mikrodalga (sağlıklı olmadığı söyleniyor, hem de çok yer kaplıyor.)
Almanızı önereceklerim;
Fissler ikili düdüklü tencere ( bende bir büyük, bir küçük var. Küçüğü günlük için ideal)
Philips azur ütü (önceki ütüm hemen bozulmuştu, bundan çok memnun kaldım.)
Philips Marathon elektrik süpürgesi (önceki süpürgem iki senede bozuldu, bundan çok memnun kaldım.)
Bir adet çaycı (hem çaycı olarak hem kettle olarak kullanmanız için)
Gri de aynı ilk aldığımızda bir sorun yoktu ama sonradan oda değişti :) en iyisi beyaz diyorum artık bende
Metal gibi olanı bizim de zor temizleniyor su lekesi damlasa bile leke oluşuyor.Haydi ya, ben cam olanları değil de metal gibi olanları beğeniyordum, onlar da mı zor temizleniyor? O zaman cidden en iyisi eski beyaz ocaklar.