sakın alma dediğiniz neler var?

Bana borcam bile getiren olmadi ne nevresimi, ne fincani yagiyor. :KK70: Evimde hic hediye esya yok yahu :KK70:
Gercekten mi?
Yahu ben evime cok az misafir alirim , ama isyerime bile getiren olmustu , cogu anneme vermisti hediyemi annem bana getirmisti
Her cesit renk renk fincan takimlarim ve nevresim takimlarim vardi
Bazilarini gormeden anneme sakin getirme yetti artik dedigim bile olmustur

Kızlar bide öyle yemek takımları var ki makineye atsan atılmaz misafir gelse çıkarsan elde yıkasan yıkanmaz o kadar şey, makineye atılan şeyler almak lazım

Konu bu olunca bildiğim bir markanın internet sitesine baktım şöyle bir tabak takımı var şimdi bu makinede yıkanır mı sizce fiyatı da 3 binin üstünde

Screenshot_20180403-172034.webp

Aynı sitede bide şu vardı sizce en kullanışlısı hangisi mesela

Screenshot_20180701-212422.webp

Borcam :) ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getiriyor evli değilim ama yeni ev aldığımızda ev ziyaretine gelenlerin çoğu borcam getirmişti şimdi evde bir sürü borcam var.
bunu dedim ve hiç borcam almadım, getiren de olmadı :D:D

Ben düğün hazırlığındayım. Bence şu gümüşlük denen şey kadar gereksiz bir şey yok. Hem işlevsiz hem baya yer kaplıyor .

Sırf bu yüzden yemek odası istemedim, güzel şık bir masa ve sandalyelerini alıcaz sadece.
Ben de Gümüşlük denen şeyden almadım ama konsol aldım.Sana da tavsiyem konsol al,yemek takımlarını,bardak takımlarını koyarsın.Benim mutfak dolabı sayım da az,benim için kurtarıcı oldu

Gercekten mi?
Yahu ben evime cok az misafir alirim , ama isyerime bile getiren olmustu , cogu anneme vermisti hediyemi annem bana getirmisti
Her cesit renk renk fincan takimlarim ve nevresim takimlarim vardi
Bazilarini gormeden anneme sakin getirme yetti artik dedigim bile olmustur

Gercekten :))) tek bir tane bile birsey getiren olmadi. Ayni sekilde esimin taraftan da ne arkadas ne akraba hicbisey gelmedi. :KK70:

Saten yatak örtüsü,herkesin var ama nedense gereksiz buluyorum.ben komsuma verdim.gidip yatagın üzerine uzanasım geliyo mesela saten örtü yazın yakıyo kışın soguk soguk degiyo insana

Gercekten :))) tek bir tane bile birsey getiren olmadi. Ayni sekilde esimin taraftan da ne arkadas ne akraba hicbisey gelmedi. :KK70:
Benim kendi akrabalarım,teyzelerim çaycıma kadar aldılar,getirdiler.Eşimin tarafını sayıyım çiğ köfte,yaş pasta.Zaten onca hazırlık yapıyorsun,bir de yiyecek getiriyorlar.Sonradan öğrendim ki,pinti kaynanam kimseye ev hediyesi götürmemiş.Ben gittiğim her eve,bütçem dahilinde ihtiyaç sorup,öyle giderim

Kızlar bide öyle yemek takımları var ki makineye atsan atılmaz misafir gelse çıkarsan elde yıkasan yıkanmaz o kadar şey, makineye atılan şeyler almak lazım

Konu bu olunca bildiğim bir markanın internet sitesine baktım şöyle bir tabak takımı var şimdi bu makinede yıkanır mı sizce fiyatı da 3 binin üstünde

Eki Görüntüle 2168820

Aynı sitede bide şu vardı sizce en kullanışlısı hangisi mesela

Eki Görüntüle 2168821
1. resimdeki gibi kabartmalı ama boyasız olanlara birşey olmuyor.
ama 2. resimdeki gibi boyalı olanlar siliniyor. benimki de öyle gümüş çevreli. yavaş yavaş silinmeye başladı

Borcam cok kullanisli.. getirende oldu ama her zaman istedigin boyut olmuyo.. birinde tiramisi yapiyom birinde baklava:)) hepsi baska bi ise yariyo yani

Actifry bende var. Bence guzel ama olmazsa olmaz bisey degil.
Ev esyasi olarak fazlalik hicbiseyim yok.
Mutfakta 12 kisilik takimlari gereksiz buluyorum bu da kisiden kisiye degisir. 4 yillik evliyim o 12 kisilik yemek, su takimini vs 1 kere dahi kullanmadim. Tencere seti de gereksiz onu da kullanmadim en kucuk boy tenceresi haric. Ekstra tencere aldim orta boy 2 tane onlari kullaniyorum.
Ben 12 kişilik yemek ve su takımlarını artı tencere setini kullandım. Misafir geldiğinde çaka çaka kullanıyorum hem de. 5 kilo sütü en büyük tencerede kaynatıyor, meyve geldiğinde onun bir küçüğünde reçel yapıyorum :)

Şans meselesi bence dediğiniz markada tüm beyaz eşyalarım ve memnunum daha yeni gerçi ama 3 yıldır hiç arıza olmadı bi tek tv farklı p.... ile başlayan marka ondan da pişmanım.
Ben gecen sene agustosta evlendim ve camasir makinem surekli sıkıntı çıkartıyor bazen sıkmaya gecmiyor cani isterse sıkıyor

Back
X