- 6 Aralık 2018
- 6.693
- 15.591
- 248
Sen=benVar da korkudan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen=benVar da korkudan
Ya bu dolgu acıyo mu ya? Kimi acıyo diyo kimi acımıyo diyo çok kafam karışık5 dolgu 3 kanal 2 implant ayrıca gömülü 20 lik diş çektirmem var. Tartışmayalım bu konuyu
Ben de senin gibiydim sürekli geliştirdim korkum var diye, 25 yaşına kadar dişçi yüzü görmedim. Sonra eşim zorla ikna etti götürdü. Başıma bunlar geldi. Şimdiki aklım olsa asla beklemezdim. Kanalla kurtarılabilecek dişler çekilmek zorunda kaldı implant yapıldı yerine şimdi sızlasa koşuyorumMaşallah ben her birinde korkudan giderdim
Yok be ne acısı, soğuk bir şey hissediyorsun o kadar uyuşuk oluyor zatenYa bu dolgu acıyo mu ya? Kimi acıyo diyo kimi acımıyo diyo çok kafam karışık
Ya o zaman millet neden iğneye rağmen hissettim diyor ya? Çok mu derin acaba hissedenlerin çürüğü?Yok be ne acısı, soğuk bir şey hissediyorsun o kadar uyuşuk oluyor zaten
Ay yok öyle olsa gitmezdim bir daha korkmaYa o zaman millet neden iğneye rağmen hissettim diyor ya? Çok mu derin acaba hissedenlerin çürüğü?
Allah Allah hepten kafam karıştı. İnşallah bende senin gibi hissetmemAy yok öyle olsa gitmezdim bir daha korkma
Hissetmezsin kız korkmaAllah Allah hepten kafam karıştı. İnşallah bende senin gibi hissetmem
Ne güzel yaa benim bide midem bulanıyor ağzımın içine o aletleri sokuncaBen de senin gibiydim sürekli geliştirdim korkum var diye, 25 yaşına kadar dişçi yüzü görmedim. Sonra eşim zorla ikna etti götürdü. Başıma bunlar geldi. Şimdiki aklım olsa asla beklemezdim. Kanalla kurtarılabilecek dişler çekilmek zorunda kaldı implant yapıldı yerine şimdi sızlasa koşuyorum
Ya kızın birini kedisiyle fırına almamışlar. Bir şeyler anlatıp duruyo bende anlamadımHhahahaha yine ne oldu
Ayy gördüm bende bence herkesi destekleyecek hayvan düşmanı diye fırıncıyı taşlayacak sandıYav ne değişik insanlar var Selizay
Bdv demi başlık nekiYa kızın birini kedisiyle fırına almamışlar. Bir şeyler anlatıp duruyo bende anlamadım
Ya adam fırına neden hayvan alsın. Yiyecek satılan yerde ne işi var? Akıl var mantık varAyy gördüm bende bence herkesi destekleyecek hayvan düşmanı diye fırıncıyı taşlayacak sandı
Bdv demi başlık neki
Ya adam fırına neden hayvan alsın. Yiyecek satılan yerde ne işi var? Akıl var mantık var
Bi kıl tüy uçuşsa adam uğraşacak sonra.
Öyle tabi yaBi kıl tüy uçuşsa adam uğraşacak sonra.