How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Geçmiş olsun çok sevindim 🙏
Demekki dolgu zor degilmis öyle mi 😂
Evet değilmiş ama daha önce yaptırmadığım ve her kafadan bi ses çıktığı için çok korkuyodum. Yalnız daha bitmedi malesef 6 tane daha var :( Belki kanal gerekebilirmiş inşallah dolguyla kurtulurum.

Evet değilmiş ama daha önce yaptırmadığım ve her kafadan bi ses çıktığı için çok korkuyodum. Yalnız daha bitmedi malesef 6 tane daha var :KK43: Belki kanal gerekebilirmiş inşallah dolguyla kurtulurum.
Dolguları yaptır bitirde en son kanal kalırsa ona da bı avazla gidip yaptırırsın artık.
Başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna dememişler 🤭

Dolguları yaptır bitirde en son kanal kalırsa ona da bı avazla gidip yaptırırsın artık.
Başlamak bitirmenin yarısı diye boşuna dememişler 🤭
Salak kafam zamanında ertelemeseydim şimdi bunlar gelmeyecekti başıma zaten.
Neden bilmiyorum ama aşırı derecede bir fobim vardı. Kontrol edemiyodum kendimi. Neyseki başladım bir kere.

Salak kafam zamanında ertelemeseydim şimdi bunlar gelmeyecekti başıma zaten.
Neden bilmiyorum ama aşırı derecede bir fobim vardı. Kontrol edemiyodum kendimi. Neyseki başladım bir kere.
İnşallah bu sefer hepsini bitirir kurtulursun 😊

Ya kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama gram hissetmedim. İğneden önce sprey sıktı bide ohh mis. Sıfır acı.

Ben giderken ağlayan insanım ya ben yaptırdıysam herkes yaptırır

Ohhh ne güzel. Bende mesela diş çektirdim tamam sorun yok ağrı acı yok biraz iğneden acı oldu. Neyse bi daha gitcem e biliyorum nasıl olduğunu ama yine de bi korku oluyor 😂

Ben pek iyi değilim bugün dişçiye gittim ve ağzımda 5 tane çürük olduğunu öğrendim.
İnanılmaz korkuyorum. Nasıl dolgu yaptırıcam bilmiyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım..

Korkma ya zaten iğne ile uyuşturuyorlar birşey hissetmiyorsun.. bir kez yaptırınca diğerleri kolay olur sana.. dolgu da neki.. ben ne kanal tedavileri oldum hepsinde uykum varmış gibi yatıyorum 🤣🤣🤣

Back