Ne gerçek mi?Ayy Kizlar gercekmi aceba ya uzuldum ben
Allah seni he
Bu kocam diye bir konu var oNe gerçek mi?
Lol oynuyorumBende kpss çalışıyorum bi buraya giriyorum 10 dk da bi wc ye gidiyorum yorgun düştüm resmenne oynuyorsun eşimde oynuyor bugün sıkıntıdan
Eh birazAllah seni heoyun bagimliligi varmi sende de
He şu kocasıyla arasında 20 yaş olan mı?Bu kocam diye bir konu var o
Hı o bana çok inandırıcı gelmediHe şu kocasıyla arasında 20 yaş olan mı?
Ay sinirden kendimi parçalayacam şimdi. Ya bu nasıl bir eziklik böyle? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adamlar? Hayır ezik ezik yaşamaya alışmışsın zaten,boşanmayacağında belli bari konu açıp bizim simirlerimizi zıplatma dimi?Hı o bana çok inandırıcı gelmedi
Cevap veriyo mu takip edemedimAy sinirden kendimi parçalayacam şimdi. Ya bu nasıl bir eziklik böyle? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adamlar? Hayır ezik ezik yaşamaya alışmışsın zaten,boşanmayacağında belli bari konu açıp bizim simirlerimizi zıplatma dimi?
Yok vermiyo heralde. Belkide fake"dir. Bu kadar ezik olamaz bir insan ya. Yengesi kıza ağzını burnunu kırarım diyor,kocası ses etmiyor falan daha neler yani. Şikayet ettim vala.Cevap veriyo mu takip edemedim
Biz kaos seviyoruz ya sonra çok sıkılıyoruz biliyo musun?Sahuru beklerken böyle konulara sinirlenirseniz yarınki orucu düşünemiyorum
"Bir derdim var" ile sahura doğru
Kız ne üzülüyosun ya kendine acımayana biz ne acıyacaz?Ayy Kizlar gercekmi aceba ya uzuldum ben
Bilmiyorum değişik kafalarTe allahım bana sabır ver ya. Kocası daha neyin ne olduğunu,nerede olduğunu bilmiyor dalga geçiyoruz diye bize kızıyor. Ay bununla dalga geçmeyelim de ne yapalım? Bu kadar da cahil olunmaz kiNe diyosun konu gerçek mi sence? Selizay
Yaa yok kuzum ya öyle olsa kendini parçalarcasına yazar mısın? Bir kadın olarak kendilerini bu durumlara düşürdükleri için hemcinslerimize haklı olarak kızıyoruz.. Hele bu son konu gerçek olamaz herhalde diye şaka ile karışık avutuyoruz kendimiziBiz kaos seviyoruz ya sonra çok sıkılıyoruz biliyo musun?
Hani bizede azucuk hatırlatma baaaaabinda bir şeyler yaizicuudunnnBugün erken yedik kızlar yarın ders varr uyarayım ben seviyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?