- 2 Ağustos 2013
- 35.581
- 109.253
- 798
Bende bi keresinde gelip gidip ağzıma attım neydi hatırlamıyorum çok sonra aklıma gelmiştiAyy kızlar bendeki kafaya bakar mısınız. Börek yapayım dedim ıspanaklı. İftardan sonra çayın yanına diye. Sen tut tuzu nasıl olmuş diye harcın tadına bakve bu baya sonra aklıma geldi. Nerden baksan yarım saat sonra falan dank etti kafama
O oluyor ya bazen, Yukarıdan gelen hediye,Ayy kızlar bendeki kafaya bakar mısınız. Börek yapayım dedim ıspanaklı. İftardan sonra çayın yanına diye. Sen tut tuzu nasıl olmuş diye harcın tadına bakve bu baya sonra aklıma geldi. Nerden baksan yarım saat sonra falan dank etti kafama
Bende bi keresinde gelip gidip ağzıma attım neydi hatırlamıyorum çok sonra aklıma gelmişti
Peynirle karışık yapmıştım. Ya diyorum benim ağzıma bu peynir parçaları nerden geliyo,elimden falan mı bulaştı noldu acaba diye sorguluyorum bideO oluyor ya bazen, Yukarıdan gelen hediye,
Yeni mi açtınız sizSelam Kizlar nasilsiniz
Daha iftar actik makina duzlenecek
Evet sweetim burda gec size gore gerci sabah fa gec yaYeni mi açtınız siz
Evet sweetim burda gec size gore gerci sabah fa gec ya
Bir konu var patlar gider oradayım
Saat farki bir saat ve siz 7 sularinda aciyorsunuz sanirim biz iki saat sonraKaç saat fark var burayla
Allah’ini seversen isim ver ahhajajjaBir konu var patlar gider oradayım
Dişini fırçalamayan sevgili konusuAllah’ini seversen isim ver ahhajajja
Çokta yokmuşSaat farki bir saat ve siz 7 sularinda aciyorsunuz sanirim biz iki saat sonra
Sahurda bize 6 y’a dogru kapatiyoruz
Oruc olmadigim icin hissetmiyorum ki ajajjajaÇokta yokmuş
Off midem kalkti orda ciktimDişini fırçalamayan sevgili konusu
Bende sürekli kaçta okunacak diye eşime soruyorum oruç olsam bilirdimOruc olmadigim icin hissetmiyorum ki ajajjaja
Geldim magni uyuma
Gelmesin niye geliyorReglimin eli kulağında, iftardan 1 saat önce gelirr diye çok korkuyorumbekliyorum yok, inatçı
Gelecek maalesefGelmesin niye geliyor
Benimde 5 dk kala gelirdi hep lanet şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?