• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

Ben de uyumadan bekleyenlerdenim .. bu şekilde olunca daha çok yendiğini söyleyen ,uyumam gerektiğini söyleyenler olsa da ben uyuyakaliyorum az ,fazla yemişim derdine dusmeyip bekliyorum belli bir saate kadar en azından..
Bence onla alakası yok ya. Ben hep bu şekilde yapıyorum hiçte öyle fazla yediğim yok.

Esleriniz ne yiyor sahurda ya:/
Benim esim adamakıllı pilavlı fılan yer, etli pilavlı corbalı fılan. Ben kahvaltılık atıstırırım, cokta yemem, fakat erkekler uyuyacakta olsa agır yiyebiliyor anladığım kadarıyla..
Bizimki kahvaltı türü yer evlenmeden önce nasıldı bilemiyorum ben öyle hazırlıyorum itiraz etmiyor😂
Yemek hayatta yiyemem gece gece

İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi :KK70:
Ben de uyumadan bekleyenlerdenim .. bu şekilde olunca daha çok yendiğini söyleyen ,uyumam gerektiğini söyleyenler olsa da ben uyuyakaliyorum az ,fazla yemişim derdine dusmeyip bekliyorum belli bir saate kadar en azındanm
Bence onla alakası yok ya. Ben hep bu şekilde yapıyorum hiçte öyle fazla yediğim yok.
Kişiden ksiiye değişiyor demek ki .. ben uykudan uyanınca daha çok yiyorum mesela

Back