Yok vallaha biz sohbet ediyoduk. Sohbet olsun diye açtım konuyu vallahaHanımlar hepinize hayırlı ramazanlar, ilk sahurunuzu yapmışken ben de Ramazan'ın ilk uyarı mesajını yazayım, bu topiği belli ki sahurda sohbet etmek için açtınız, Ramazan'la ilgili dini yorumlar yapmak istediğinizde lütfen Dualarımız Sizinle bölümüne konu açıp orada yazın, bu topiğe dini yorum karıştırmayın, işlem yapılmış yorumlar üzerine de yazmazsanız sevinirim.
İyi oldu iyi. Yazın hem uzun hemde yazdan bi şey anlamıyo insan. Böyle çok iyi oldu çok güzel olduAmin gerçekten hem çalışmak hem oruç çok zorlar ama neyseki Allah kolaylık veriyo
Bu sene havalarda serin eskisi kadar sıcak değil kolaylık olur
İyi sabahlar diyim artıkHanımlar ben yatıyorum artıkın
Yarın sahurda buluşuruz inşallah
Hepinize hayırlı sahurlar
Sanada canimHanımlar ben yatıyorum artıkın
Yarın sahurda buluşuruz inşallah
Hepinize hayırlı sahurlar
Hiç bilmiyorum canım ya.Kızlar bisi sorcam bu kadınlar kulübünün uygulaması varmi indirim
Var canım yaz çıkar zaten.Kızlar bisi sorcam bu kadınlar kulübünün uygulaması varmi indirim
Tamamdır sohbet dini yorumlara dönmediği kavga çıkmadığı müddetçe sorun yok, kurallara uymazsanız 4 bacaklı kızımı salarım evlerinize, bir yandan horlayarak uyuyor bir yandan gaz salıyor, evlerinize horlayan bir gaz bombası düşmesini istemezsinizYok vallaha biz sohbet ediyoduk. Sohbet olsun diye açtım konuyu vallaha
Abla ramazanda bağla kızınıTamamdır sohbet dini yorumlara dönmediği kavga çıkmadığı müddetçe sorun yok, kurallara uymazsanız 4 bacaklı kızımı salarım evlerinize, bir yandan horlayarak uyuyor bir yandan gaz salıyor, evlerinize horlayan bir gaz bombası düşmesini istemezsiniz
Ayyy kuzucuğum öyle sıkıntılara gelemez, o biiiiiiiir premşeş, o biiiiiir kainat güzeli, o biiiiiir kokulu börülceAbla ramazanda bağla kızını
Hayırlı ramazanlar
Link atsana iyi olurdu vallaVar canım yaz çıkar zaten.
Olmazsa yarın link atarım oradan yüklersin.
Sadece su mu?Ben yiyemiyorum birşey,su içip yatacağım sanırım.
Valla hiçbirşey canım istemiyor,bir dilim Nutella li ekmek yaptım kendime ve çay koydum.Çaysız sahur yapamamSadece su mu?
Ay hiç bi şey yememişsin kiValla hiçbirşey canım istemiyor,bir dilim Nutella li ekmek yaptım kendime ve çay koydum.Çaysız sahur yapamam.
İlk gün böyle oluyorum,sonra alışıyorum.En çok susuzluk hissediyorum ben.Ay hiç bi şey yememişsin ki
Dayanabilirsin inşallah
İyi bariİlk gün böyle oluyorum,sonra alışıyorum.En çok susuzluk hissediyorum ben.
Akşam fazla kaçırdım,yoksa yerdim aslında.Hiç canım istemiyor şu anda.Cokta uzun değil bu sene,Ağustos zamanı çok zorlamistiİyi bari
Dikkat et yinede tansiyonuna falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?