How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sahuru Bekleyen Var Mı?

İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
5'e kadar oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi :KK70:
Ben esimi beklıyorum :)
Dolayısıyla uyumayacağım sanırım. Dualarım var, bırısının annesine de yasin okuyacagım, sabahlancak bence de, dur bi minder atayım suraya😄

Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi :KK70:

Bu sene küçük kızım ile bekliyorum 😊 hayırlı Ramazanlar bu arada..

Bende beklerim hep. Zaten sahurda bi şey yiyesim gelmiyo. Uyuyup uyanırsam hiç yiyemem. İmsak vakti bu sene baya ileride Allah'tan. 5'te okunuyo. Erken olunca hiç yemek yiyesi gelmiyo insanın.
Aynen uyanınca hazırlaması da yemesi de zor oluyor. Evet ya 5 de olması iyi oldu acıkmıyorduk bile

Bende beklerim hep. Zaten sahurda bi şey yiyesim gelmiyo. Uyuyup uyanırsam hiç yiyemem. İmsak vakti bu sene baya ileride Allah'tan. 5'te okunuyo. Erken olunca hiç yemek yiyesi gelmiyo insanın.
Esleriniz ne yiyor sahurda ya:/
Benim esim adamakıllı pilavlı fılan yer, etli pilavlı corbalı fılan. Ben kahvaltılık atıstırırım, cokta yemem, fakat erkekler uyuyacakta olsa agır yiyebiliyor anladığım kadarıyla..

Esleriniz ne yiyor sahurda ya:/
Benim esim adamakıllı pilavlı fılan yer, etli pilavlı corbalı fılan. Ben kahvaltılık atıstırırım, cokta yemem, fakat erkekler uyuyacakta olsa agır yiyebiliyor anladığım kadarıyla..
Eşim olmadığı için bu soruya yanıt veremiyorum malesef :D ama hayatta öyle ağır bir şey yediğimi bilmem sahurda. Genelde kahvaltılık şeyler yemeye alışkınım ben.

Eşim olmadığı için bu soruya yanıt veremiyorum malesef :KK70: ama hayatta öyle ağır bir şey yediğimi bilmem sahurda. Genelde kahvaltılık şeyler yemeye alışkınım ben.
Vallahi su uyanma yuzunden iftarda niyetlenirim ve kalkmam, fakat sahurun da ayrı fazileti var..

Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi :KK70:
Ben de uyumadan bekleyenlerdenim .. bu şekilde olunca daha çok yendiğini söyleyen ,uyumam gerektiğini söyleyenler olsa da ben uyuyakaliyorum az ,fazla yemişim derdine dusmeyip bekliyorum belli bir saate kadar en azından..

Back