Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her sene beklerim uyumam hiçİyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Var mı benim gibi sahuru bekleyen?
5'e kadar oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Ben esimi beklıyorum :)İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
5'e kadar oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Bende beklerim hep. Zaten sahurda bi şey yiyesim gelmiyo. Uyuyup uyanırsam hiç yiyemem. İmsak vakti bu sene baya ileride Allah'tan. 5'te okunuyo. Erken olunca hiç yemek yiyesi gelmiyo insanın.Ben her sene beklerim uyumam hiç
İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Sağol canım sanada hayırlı Ramazanlar :)Bu sene küçük kızım ile bekliyorum hayırlı Ramazanlar bu arada..
Aynen uyanınca hazırlaması da yemesi de zor oluyor. Evet ya 5 de olması iyi oldu acıkmıyorduk bileBende beklerim hep. Zaten sahurda bi şey yiyesim gelmiyo. Uyuyup uyanırsam hiç yiyemem. İmsak vakti bu sene baya ileride Allah'tan. 5'te okunuyo. Erken olunca hiç yemek yiyesi gelmiyo insanın.
Esleriniz ne yiyor sahurda ya:/Bende beklerim hep. Zaten sahurda bi şey yiyesim gelmiyo. Uyuyup uyanırsam hiç yiyemem. İmsak vakti bu sene baya ileride Allah'tan. 5'te okunuyo. Erken olunca hiç yemek yiyesi gelmiyo insanın.
Sen bu senede mi tutuyorsun yoksa hamile halinle?Aynen uyanınca hazırlaması da yemesi de zor oluyor. Evet ya 5 de olması iyi oldu acıkmıyorduk bile
Eşim olmadığı için bu soruya yanıt veremiyorum malesef ama hayatta öyle ağır bir şey yediğimi bilmem sahurda. Genelde kahvaltılık şeyler yemeye alışkınım ben.Esleriniz ne yiyor sahurda ya:/
Benim esim adamakıllı pilavlı fılan yer, etli pilavlı corbalı fılan. Ben kahvaltılık atıstırırım, cokta yemem, fakat erkekler uyuyacakta olsa agır yiyebiliyor anladığım kadarıyla..
Ay yook maalesef tutamıyorum eşime eşlik edicem artıkSen bu senede mi tutuyorsun yoksa hamile halinle?
Vallahi su uyanma yuzunden iftarda niyetlenirim ve kalkmam, fakat sahurun da ayrı fazileti var..Eşim olmadığı için bu soruya yanıt veremiyorum malesef ama hayatta öyle ağır bir şey yediğimi bilmem sahurda. Genelde kahvaltılık şeyler yemeye alışkınım ben.
Kız git yat ne eslıgıAy yook maalesef tutamıyorum eşime eşlik edicem artık
Bi an dedim acaba hamile hamile mi tutuyo olsun bu senede böyle olsun boşver. Bebiş var yapacak bi şey yokAy yook maalesef tutamıyorum eşime eşlik edicem artık
Zaten uyuyamıyorum ki 4 5 den önceKız git yat ne eslıgı
Evet öyleymiş. Hiç denemedim sahura kalkmadan. Öylede dayanabilir miyim acaba bilmiyorum ki?Vallahi su uyanma yuzunden iftarda niyetlenirim ve kalkmam, fakat sahurun da ayrı fazileti var..
Aynen yapacak bir şey yokBi an dedim acaba hamile hamile mi tutuyo olsun bu senede böyle olsun boşver. Bebiş var yapacak bi şey yok
Ben de uyumadan bekleyenlerdenim .. bu şekilde olunca daha çok yendiğini söyleyen ,uyumam gerektiğini söyleyenler olsa da ben uyuyakaliyorum az ,fazla yemişim derdine dusmeyip bekliyorum belli bir saate kadar en azından..İyi geceler kadınlar kulübü sakinleri
Oturucam hayatta uyuyamam. Uyursam uyanınca bir şey yiyemem çünkü. Dizi izleyerek,oyun oynayarak geçiricem vaktimi
Eheheh bende öyleyim çoğu zaman. Çok seviyom gece oturmayıZaten uyuyamıyorum ki 4 5 den önce
İcerden biri mi durtuyorZaten uyuyamıyorum ki 4 5 den önce