''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Rabbim her seneyi,her dakika ve saliseyi doya doya yaşamayı,mana ile yoğurmayı,bildiklerimizle amel edip,hayatı anlamlı kılmayı nasip etsin.Önemli olan yılların adedinden çok bu değil mi canım..
Kahve için çok teşekkür ettim,
Kırk yıllık bir hatra sebeptir bu..Höppüürtt :))
Deydey Allah c.c razı olsun gülüm,eksik olma inşaAllah,gönlüne sağlık..
İyi ki varsınız..

kendime tabak hazırladım geldim sülemesi ayıp gerci sevdicegim evde olmayınca hiç yiyesim olmuyo.neyse tabagımda 2 dılım karpuz üzümm beyaz peynır var.bunlar bana yeter (hamdolsunn) bugun birsey yiyesim yok.iftardan beri su içiyom.hala kanmadım yaaa.gel kahvekolik bende sene karpuz ikram edeyim bacım.

bende kahve isteremmm kızlar olmazki ama şimdi gecegece valla yapıyorum şimdi offfff bayıcak ama içmem lazım canımçekti şimdi hamile hamileeeee

aynen öyle... afiyet olsun

tam benim tarzım bi karpuz birisi çekirdeklerini ayıklayıp getirdiği zaman mest olurum. tskler

neyse ben kacar böyle masada yiyemedim kızlar.saga sola dökülüyo.gece gece carpılcamsempatiksalakcinnitövbe tövbe.neyse efem herkese simdiden afiyet olsun.tabagımı bitireyim bi kahvede ben içem iyi gecelerrrrr.

cokacimcoook
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar' arkadaşlar..
Hep birlikte yiyelim,olmaa mı

libim öyle sey olurmu tabikide hep birlikte yiyecez.hadın herkes buyursun sofra hazırrrr

ooo sofra süper, tam sahurluk.
hadi bende kaçtım sofra hazırlama vakti geldi.
hepinize iyi sahurlar ve kolay geçen bir oruç diliyorum.
opuyorumnanaktan

hepinize iyi sahurlar kızlar aman dikkat fazla kaçırmayalımmmopuyorumnanaktan

:1hug: Mmm sofra da sofraymış Kelebeğim ya Hu cokacimcoook
ooy ellerine,emeğine,gönlüne sağlık ne zahmet ettin o kadar:kedi:
Bir çırpıda yerim valla hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…