amannn erkek kardeşim istedi kızartmayı ama bugün tövbe. dedim ramazan boyunca kızartma istemeyin . en güzeli çorbam ve salatam yeter . zaten zorla 4 kg verdim çok şükür geri alırım onuda . hayırlısıyla şu ramazanı kilo alamadan attlatayım başka birşey istemem. zaten tatlıda aldırmıyorum baklava vs.ohhh herkese kolay gelsin hanımlar
Şeniz Seydam hoşgeldin,Allah c.c razı olsun :) Özlemişim..aman amancanim arkadaslarimin hepsini burada yakaladim sansa bak nasilsinz KIZLAR?? hayirli ramazanlar
:1hug:ya libim ne alınması o ne demek estağfirullah daha neler
ne güzel bi tılsım yakaladık şurda
ee tabi libim hem teknoloji hem edet töre bi arada gidiyoruz biz.ne de olsa Türk kanı var bizde.valla beni istemeye geldiklerinde eşim yapmadığımız pasta börek çeşidi kalmamıştıaklinialirimsmile
işin şakası tabi dünürlük falan Rabbim bütün evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah:Saruboceq:
demek sen pekmezsiz yapıyosun
zaten senin eşindeki şans kadının kızında yoktur.adam hergün başka bi kokuyla giriyo içeriye
içeriyo girerken kapıdan hala nasıl sığıyo hayretler edeiyorum vallahi.
deneme tahtasında çalışyım bi gün eklerim inşallah resimleri ben de bi gün.bacım oruç neyim de değilim ben de bilmiyorumki arızayı nerde yapıyorum.ben kendim accık arızalıyım demekkifisfisfis
inşallah libyanacım eşimle bu sene bi yurtdışı projemiz var. eğer olur da yolumuz düşerse sana yük olmam canım ama seninle tanışmayı çok arzu ediyorum gerçekten:1hug:
iyi geceler kizlar uykum cok geldi dun hic uyumadim
herkese hayirli sahurlar gorusuru yine insallah
ay saol canım ya bayılırm kahveye buda cok süpermiş haaaakannehiriyi geceler kelebek. sana iftardan sonra kahve yapacaktım:)
[/IMG]
hamileliğini kutlarım canım. allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. fırında patates kolay bir yemek. tavukları sosla tepsiye diz. yanlarına kişiye göre tüm olarak patates soğan domates sarımsak biber koy biraz da margarin.. fırına sür. bu kadar :) yayla çorbası yap. bide yanına güzel bir pirinç pilavı salata :)
allahim kurtarsin canim cok zor olur hamilelikte misafir agirlamak
neden misafir kabul ettinki durumun malum bu gibi durumlarda birazda kendini duunmen gerekiyor
ama mecbursan dedigin gibi kolay biseyler yapman gerekiyor
corba olarak mercimek corbasi yap ,yogurt yorbaya gore daha kolay
pilavini yaparsin firina sebzeli kofte ver, veya tavuk koy,yaninda garnitur yap patatesi dogra baharatla firinaa var
tatliyida sutlumu yapmak istiyosun serbetlimibilmiyorumkismile
afiyet olsun canım.ay saol canım ya bayılırm kahveye buda cok süpermiş haaaakannehir
:)
Evvela şunu belirteyim,sizden gelen,gönlünüzden geçen her 'hitab' kabulümdür,amenna ve saddakna,ayıp olur mu estağfurullah,bilakis 'ameller niyetlere göredir' düsturu ile,gönlüm okşanıyor.(Ne kadar politik cevaplar veriyor ya Hu diye tahayyül edenlerimiz olabilir lakin bunlar inanın şuan -kesintisiz-eklemesiz- yüreğimden gelenler,derinden tanışsak bunlar ortadan kalkar inşaAllah. (Mevzulara ve yazdıklarımıza 3. şahıs gözü ile objektif bakıp,empati kurmaya çalışıyorum daima ondandır bu ihtiyadım,izahatlarım)
Bu yaş olayını çok görüşüyoruz biz , sevgili arkadaşlarımızla.Özel mesaj yolu ile en sık aldığımız sorudur diyebilirim,nasıl hissediyorsanız o yaştayım :)
Şaka bir yana 20 yaş üstü için abla sayılmam (kota epey düşük değil mi :)
Doğumum Üstad Necip Fazıl'ın ebedi hayata intikalinden birkaç sene sonrasına tekabul ediyor..
Kiloma gelince,mütemadiyen değişir gülüm ya,kesinlikle sabit kalmaz su içerim alırım iki gün ekmek yemem anında veririm,böyle enteresan bir bünyeyim.Şu ara 60lı rakamların ortasındayım :) İnanılmaz bir iştahım var,yemeyi de ikramı da müthiş severim..
Saygılar efenim
kızlar karnım acıkma sinyalleri vermeye başladı ama eşimle beraber düşünüyoruz ama işin kötüsü veletlerden hiçbişey hazırlayamdım sizce ne yapabilirim pratik?
Vuu kahvekolik adına yakışır bir sunum olmuş cancağzım hani bize hani bize :)
Deydey merhaba,size de cici sahurlar
Vuu kahvekolik adına yakışır bir sunum olmuş cancağzım hani bize hani bize :)
Deydey merhaba,size de cici sahurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?