''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

iyi sonucta dustuya jeton :)
anason cayini bilmiyodum bakim burda bulabilirem alayim
canim bu carsamba randovum var mideme hortum atilcak heralde ozaman verir ilac olu alirim
simdi surup gibi bisey var eczaneden aldigim onu aliyorum sahurda
demek seninde problemin vardi ,gerci cok kisilerin mide problemi oluyor

bende diyetteyim. ama yemeyi beynimde bitirmişim demek ki; eşim devamlı tatlı ister, önümde hapır hupur yer, kızartma zaten hak getire. o bir patates canavarı. o gün yaptığım sporu düşünüyorum, canım çekmiyor bile. sende öyle yap :)

aman aman canim arkadaslarimin hepsini burada yakaladim sansa bak nasilsinz KIZLAR?? hayirli ramazanlar
Şeniz Seydam hoşgeldin,Allah c.c razı olsun :) Özlemişim..

:1hug:
Ohoo :)
Tatlısı eve yeni geldik.Burda dükkanlar,marketler akşam 11 de açılıyor sabah kapanıyor -ramazan ayında özellikle-Mısır unu aradım fellik fellik yarın muhlama yapacağım inşaAllah çok canım çekti daa:teytey:
Ahhh ne güzel anlattın,eşim ve ailesi bize ilk geldikleri vakit ne hazırladıysak hepsini dün gibi hatırlıyorum mönüyü say desen sayarım o derece -gerçi ben salata dışında birşey yapmamıştım bırakmamışlardı heyecanlıyız ya :kedi: sağolsun annem,yengemler,halamlar,teyzemler hep birden giriştiler en favori mamalarını yapmaya..
Tılsım olayında Allah razı olsun Leylim ..
O güzellikler,bu mubarek ayın vesilesi ile duru ve samimi muhabbetleri gönülden yakalarız inşaAllah..
Yurt dışı derken neresi?
İnşaAllah diyelim yakaran olaraktan inşaa etsin güzel Yaradan:asigim:
Oğlumuz kaç yaşında bu aradakaydirigubbakcemile3

s.a. libyana can 2 şey sorucam.
kaç kilosunuz( yaptıklarınıza can dayanmaz da ondan sordum :) )
bir de kaç yaşındasınız,bu kadar şeyi nasıl öğrendiniz?

Aleyna ve aleykum selam olsun gülüm:asigim:
Ovv sorular feci yanlızkaydirigubbakcemile3 joker hakkımız var mı:kedi:

iyi geceler herkeseee.sahurda yalnızım eşim görevdeyalnızda insanın canı birsey cekmıyoki.zaten bugun ölüyordum susuzluktan(Allahım gunah yazma:1no2:) mardının sıcagında.dilim damagım yapıştı ya-tatlicadiarzu-bugun sadece karpuz yiyecem.karısık meyve bol su.zaten acıkmıyorum bol bol su içiyorum iftarda.

:)
Evvela şunu belirteyim,sizden gelen,gönlünüzden geçen her 'hitab' kabulümdür,amenna ve saddakna,ayıp olur mu estağfurullah,bilakis 'ameller niyetlere göredir' düsturu ile,gönlüm okşanıyor.(Ne kadar politik cevaplar veriyor ya Hu diye tahayyül edenlerimiz olabilir lakin bunlar inanın şuan -kesintisiz-eklemesiz- yüreğimden gelenler,derinden tanışsak bunlar ortadan kalkar inşaAllah. (Mevzulara ve yazdıklarımıza 3. şahıs gözü ile objektif bakıp,empati kurmaya çalışıyorum daima ondandır bu ihtiyadım,izahatlarım)
Bu yaş olayını çok görüşüyoruz biz , sevgili arkadaşlarımızla.Özel mesaj yolu ile en sık aldığımız sorudur diyebilirim,nasıl hissediyorsanız o yaştayım :)
Şaka bir yana 20 yaş üstü için abla sayılmam (kota epey düşük değil mi :)
Doğumum takriben Üstad Necip Fazıl'ın ebedi hayata intikali..
Kiloma gelince,mütemadiyen değişir gülüm ya,kesinlikle sabit kalmaz su içerim alırım iki gün ekmek yemem anında veririm,böyle enteresan bir bünyeyim.Şu ara 60lı rakamların ortasındayım :) İnanılmaz bir iştahım var,yemeyi de ikramı da müthiş severim..
Saygılar efenim

Son düzenleme:

sagolun tesekkur ederim allah razi olsun .
bunlar yeter mi acaba 7 kisi olucaklar gelecek kisiler.

cok tesekkur ederim
evet hamilelik zor geciyor yavas yavas agirlasmayada basladim.
oruc tutamiyorum bari misafir agirliyayimda bu ayin bereketinden bu sekilde faydalanayim diye dusundum bakalim yapamassam birdaha davet etmem zaten denicem insallah.
farketmez ama serbetli tatli olsa daha iyi olur sanki

kızlar karnım acıkma sinyalleri vermeye başladı ama eşimle beraber düşünüyoruz ama işin kötüsü veletlerden hiçbişey hazırlayamdım sizce ne yapabilirim pratik?

Vuu kahvekolik adına yakışır bir sunum olmuş cancağzım hani bize hani bize :)
Deydey merhaba,size de cici sahurlar

ay saol canım ya bayılırm kahveye buda cok süpermiş haaaakannehir
afiyet olsun canım.

amanınnn Necip Fazıl 1983 de vefat etmiş. ben de 83 lüyüm. yani abla olan benmişim ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3

kızlar karnım acıkma sinyalleri vermeye başladı ama eşimle beraber düşünüyoruz ama işin kötüsü veletlerden hiçbişey hazırlayamdım sizce ne yapabilirim pratik?

ben yumurtalı ekmek kızartıcam, emir büyük yerden yerimseniben
gayet de pratik bişey, yanına da kahvaltılıklar ve çay tamamdır.

Vuu kahvekolik adına yakışır bir sunum olmuş cancağzım hani bize hani bize :)
Deydey merhaba,size de cici sahurlar

buyrun efendim

[/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…