aman amancanim arkadaslarimin hepsini burada yakaladim sansa bak nasilsinz KIZLAR?? hayirli ramazanlar
:roflol::roflol:
Bildiğiniz yeşil fasulyeyi yada bamyayı kızartıyorsunuz kızlarr
ama az yağda
sevgili perininkızı uzmanlarımızda taavsiyelerde bulunurlar muhakkak ama benim naçizane fikrim
patatesi istediğin şekilde doğrayıp biraz sıvıyağ, tuz ve baharatlarla fırına verebilirsin
bu patatesin püf noktası susuz pişmesi
garnitür niyetiyle doyurucu bir yemek olduğunu söyleyebilirim
şimdiden kolaylıklar canım :)
sahura ne yapsam acaba.
tost yapsam birde yumurta haşlasam yeter herhalde.
iyi aksamlar kizlar yemegini yiyen gelmis buraya
bizde iftarimi yapali 45 dk oldu simdi cayimizi yiyoruz
sonrada tatlimizi yicez hic vakit kalmiyo cok gec oluyo ya burasi
ben ahurda genelde kahvaltilik hafif seyler hazirliyorum
midemden rahatsiz oldugum icin agir seyler hayyata yiyemiyorum
yarın misafire mangal düşünmüştüm ama vazgeçtim. çorba, tavuk dolması yapmaya karar verdim ama bi yemek daha yapmalıyım . ne olacağına yardım edin
valla bence tavuk dolması zaten oldukça doyurucu onun yerine bence arkadaşın dediği gibi patates ya da başka mezeler falan ekleyin yanına
közlenmiş patlıcan salatası,zeytinyağlı börülce ya da fasulye,pilaki,ya da kaşarlı mantar güveç ,sarımsaklı yoğurtlu havuç salatası ya da kabak salatası,bunlardan bir ya da ikisini yapın yeter bence
Allah kolaylık versin
ooohh afiyet olsun.
geçmiş olsun mide kötü olnuca insan kendini şaşırıyor valla:bende aynıyım hiç ağır yiyemem. bu iftarda kızartma yedim amannn yemeseydim kıvrandım valla.neyse sahura artık kahvaltılık hazırlarım inş. herkese hayırlı sahurlar.
merhaba bayanlar hepinizin ramazani mubarek olsun insallah
ben hamileyim oruc tutamiyorum bu sene insallah bebek dogunca kaza edicem .
yanliz ramazan boyunca haftanin 2 gunu evde misafir agirliyacam allahin izniyle insallah yanliz cok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi gun icinde hareketlerim cok kisitlandi kolay menu tarifler soylermisiniz hem yapmasi cok yorucu olmayan hemde doyurucu yemekler nelerdir ??
tecrubeli arkadaslarin menulerini bekliyorum tesekkur ederim allah razi olsun
bende oyle kizartma turu seyleri yiyemiyorum
gunduz sana dicektim agir degilmi diye
simdi sen soyledin cok kotu oluyo ramazanda
merhaba bayanlar hepinizin ramazani mubarek olsun insallah
ben hamileyim oruc tutamiyorum bu sene insallah bebek dogunca kaza edicem .
yanliz ramazan boyunca haftanin 2 gunu evde misafir agirliyacam allahin izniyle insallah yanliz cok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi gun icinde hareketlerim cok kisitlandi kolay menu tarifler soylermisiniz hem yapmasi cok yorucu olmayan hemde doyurucu yemekler nelerdir ??
tecrubeli arkadaslarin menulerini bekliyorum tesekkur ederim allah razi olsun
amannn erkek kardeşim istedi kızartmayı ama bugün tövbe. dedim ramazan boyunca kızartma istemeyin . en güzeli çorbam ve salatam yeter . zaten zorla 4 kg verdim çok şükür geri alırım onuda . hayırlısıyla şu ramazanı kilo alamadan attlatayım başka birşey istemem. zaten tatlıda aldırmıyorum baklava vs.ohhh herkese kolay gelsin hanımlar
sahura nefis patlıcanlı börek yapmıştım ama az önce komşum çağırdı eşlerimiz nöbette sahura gel diye orayada götürürüm artık.
hımm evet. dolmayı fırına koyduğumda soslu patates vte atayım. yanına da börülce salatası bide yoğurtlu havuç yapayım .. güzel olur . teşekkürler :)
selam canim selam
bende bakiniyodum saga sola
evet nick biraz yazmasi zor ama sen bana kisaca sempatik desen olur yani:hulya:
midem sukur bugun iyiydi ,sahuru yedim hemen yatmadim bir saat sonra falan yattim oyuzden iyiydi ,hemen yatinca daha kotu oluyodu
iste oyle boyle geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?