amanınnn Necip Fazıl 1983 de vefat etmiş. ben de 83 lüyüm. yani abla olan benmişim ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
bende bende :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amanınnn Necip Fazıl 1983 de vefat etmiş. ben de 83 lüyüm. yani abla olan benmişim ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
aynen öyle... afiyet olsun
Rabbim her seneyi,her dakika ve saliseyi doya doya yaşamayı,mana ile yoğurmayı,bildiklerimizle amel edip,hayatı anlamlı kılmayı nasip etsin.Önemli olan yılların adedinden çok bu değil mi canım..
Kahve için çok teşekkür ettim,
Kırk yıllık bir hatra sebeptir bu..Höppüürtt :))
Deydey Allah c.c razı olsun gülüm,eksik olma inşaAllah,gönlüne sağlık..
İyi ki varsınız..
kendime tabak hazırladım geldim sülemesi ayıp gerci sevdicegim evde olmayınca hiç yiyesim olmuyo.neyse tabagımda 2 dılım karpuz üzümm beyaz peynır var.bunlar bana yeter (hamdolsunn) bugun birsey yiyesim yok.iftardan beri su içiyom.hala kanmadım yaaa.gel kahvekolik bende sene karpuz ikram edeyim bacım.![]()
![]()
![]()
![]()
bende şimdi yaptım valla içtimkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun
bende kahve isteremmm kızlar olmazki ama şimdi gecegece valla yapıyorum şimdi offfff bayıcak ama içmem lazım canımçekti şimdi hamile hamileeeee
canım özür dilerim. düşünemedim...:1no2:
libim öyle sey olurmu tabikide hep birlikte yiyecez.hadın herkes buyursun sofra hazırrrr![]()
estağfurullah canım benim olurmu öyle şey ben biraz pis boğazlık yaptım ve içtimopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3