Yemektarifleri sitesinden alıntıdır resim..
Verdiğim kolay çiğ börek böyle oluyo cnm
Taze gelinsin ya ondandır cnaım:)
acaba bende makarna salatası mı yapsam kus kus olandan off canım çekti
benimde eşim aynı senin gibi dün ezan okunurken eve geldi, elinde kola doğru dürüst yemek yemedi, sırf kola içti..kaydirigubbakcemile3Hımmmzzz
Patates seviyim..
Bari akşama kızartayım biraz..
Beyaz peynir ve domates..cokacimcoook
Bir de normalde çok sevmem ama Ramazan ayında deli gibi kola içiyorum ben..:ecrin_bebek:
Yemektarifleri sitesinden alıntıdır resim..
Verdiğim kolay çiğ börek böyle oluyo cnm
Benim de aklima dusurdun simdi. kaydirigubbakcemile3
Bende yapayim en iyisi.
hülyacığm sayfamda recipes mde kıymalı bulgurlu çıtır börek var bir bak istersen hem tok tutar hem de leziz..
Öncelikle hepinize hayirli Ramazanlar dilerim.Allah'im tuttugumuz oruclari,yaptigimiz ibadetleri kabul etsin insallah.
Kizlar ben maalesef evlendigimden beri iftarimi hep tek acarim.Esim o saatte calismak zorunda oldugu icin.Bu yüzden sizin gibi özenli sofralar hazirlayasim gelmez kendime.Hafta sonu baska tabi.Ama yinede bugün menüde Sulu köfte.pizza,tursu,haslanmis misir ve firinda sütlac olacak.
Sahurda esim var cok sükürHatta cocuklarida kaldiricam,bayiliyorlar sahur yapmaya bizimle..Menüde menemen,patatesli kek ve normal kahvatiliklar olacak insallah.
azeri kızı patatesli kek tarifin nasıl senin tariflerinin hepsi güzel denemiştim bikaç tanesini
bununda malzemelerini verirmisin acaba opuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar diliyoruma.opuyorumnanaktan
canım olur bence zaten kışlık dondurucuya öle atıp yemeğini yapıyoruz. hem yağsız hafif güzel olur..ayy ben hastasıyım patlıcanın ama eşim tadını bile bilmio oyüzden yapmıorum nasılda itedi canım iftara sana gelsem olurmuuu...
kızlar ben bişey sorcam size
patlıcan közledim salata yapmak için
fazlaydı biraz
karnıyarık gibi yapsam olurmu acaba
közlenmiş patlıcandan
deneyen varmı aranızda nasıl olurkaydirigubbakcemile5
Olur canim.Benim kizkardesim karniyarigi hep közlenmis patlicanla yapar.Kolay gelsin...
süper oluyor ben hep yapıyorum hatta közlenmiş patlıcanı az sogan ve domates rendesıyle kavurunce biraz cok guzel oluyor valla denemelisin.....Bende patlıcanı közliyip makarna sosu yapmak istiyorum .Nasıl olurki acepp ...fisfisfis
annemn benim hep yapardı ama ben hiç yapmadım zaten kilo çok bide aglı yemeyek demikızlar sahur için bana bi tafif verin lütfen
mesela yağda kızartılan hamur işleri varya onların hamuru nasıl hazırlanıyor
yağ çekmeden nasıl yapabilirim hafif olsun istiyorum
hımm nnot aldım bunucnm ben sahurda agir seylerden hamur isi, hamur kizartma gibi
kaciniyorum agir gelir biraz...
Bunye meselesi belkim
onun hamurunu su sekil hazirlayabilirsin
ilik sut, cok az maya, tuz, un bunu hamurca yogur,
biraz beklet kabarsin minik bezeler al
oklava ile ac arasina peynirli maydonozlu, istersen kiymali,
istersen haslanmis patatesli maydanozlu soganli harctan koy
kizdirilmis yagda kizart muhtesem olur ben cok severim bunu
dolmaa haaa:1shok:Ayyy inan midem bulanıyor..
Annem zeytinyağlı dolma yapmış,tencerenin kapağını bilem açamadım..
Allahım günah yazmasın,affetsin beni ama yemek olayı çok bozuyor beni..:1closedeyes:
Heee tatlişcim..
Sahura kalk canım ya..
Çok geç saatte sizin iftar..
Mutlaka kalk bencelmaz:
bende bir ara sürekli közleyerek yapıyodum karnıyarıgıkızlar ben bişey sorcam size
patlıcan közledim salata yapmak için
fazlaydı biraz
karnıyarık gibi yapsam olurmu acaba
közlenmiş patlıcandan
deneyen varmı aranızda nasıl olurkaydirigubbakcemile5
süper oluyor ben hep yapıyorum hatta közlenmiş patlıcanı az sogan ve domates rendesıyle kavurunce biraz cok guzel oluyor valla denemelisin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?