''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Yemektarifleri sitesinden alıntıdır resim..

Verdiğim kolay çiğ börek böyle oluyo cnm

Hımmmzzz
Patates seviyim..
Bari akşama kızartayım biraz..
Beyaz peynir ve domates..cokacimcoook
Bir de normalde çok sevmem ama Ramazan ayında deli gibi kola içiyorum ben..:ecrin_bebek:
benimde eşim aynı senin gibi dün ezan okunurken eve geldi, elinde kola doğru dürüst yemek yemedi, sırf kola içti..kaydirigubbakcemile3

Öncelikle hepinize hayirli Ramazanlar dilerim.Allah'im tuttugumuz oruclari,yaptigimiz ibadetleri kabul etsin insallah.
Kizlar ben maalesef evlendigimden beri iftarimi hep tek acarim.Esim o saatte calismak zorunda oldugu icin.Bu yüzden sizin gibi özenli sofralar hazirlayasim gelmez kendime.Hafta sonu baska tabi.Ama yinede bugün menüde Sulu köfte.pizza,tursu,haslanmis misir ve firinda sütlac olacak.
Sahurda esim var cok sükürHatta cocuklarida kaldiricam,bayiliyorlar sahur yapmaya bizimle..Menüde menemen,patatesli kek ve normal kahvatiliklar olacak insallah.

azeri kızı patatesli kek tarifin nasıl senin tariflerinin hepsi güzel denemiştim bikaç tanesini
bununda malzemelerini verirmisin acaba opuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar diliyoruma.opuyorumnanaktan

kızlar ben bişey sorcam size
patlıcan közledim salata yapmak için
fazlaydı biraz
karnıyarık gibi yapsam olurmu acaba
közlenmiş patlıcandan
deneyen varmı aranızda nasıl olurkaydirigubbakcemile5

azeri kızı patatesli kek tarifin nasıl senin tariflerinin hepsi güzel denemiştim bikaç tanesini
bununda malzemelerini verirmisin acaba opuyorumnanaktan
hayırlı ramazanlar diliyoruma.opuyorumnanaktan

Sagol canim begenin icin.Canim ben bugün yeni bir tarif deniycem.Bu yüzden nasil olacagini henüz bilmiyorum.Ama güzel olursa burada tarifi veririm sana.Oldumu?a.s.

canım olur bence zaten kışlık dondurucuya öle atıp yemeğini yapıyoruz. hem yağsız hafif güzel olur..ayy ben hastasıyım patlıcanın ama eşim tadını bile bilmio oyüzden yapmıorum nasılda itedi canım iftara sana gelsem olurmuuu...

cevap yazdığın için teşekür canım
gel tabi iftara beklerim
zaten sizin orda çok geç iftar saati
bizde açarsın iftarınıcokacimcoook

sıcak pide ve tereyağı tereyagını hiç yemem aslında ama pideyle dayanamam
domates çorbası
dünden kalan şehriye salatası
fırında patates
kızarmış kırmızı biber
salata
tatlıda helva almış eşim
içecekler ve meyva.......
bugunkü menümde bu herseyım hazır cok şükür bugun cok erkenciyim fırınlama işim kaldı bı tek

kızlar sahur için bana bi tafif verin lütfen
mesela yağda kızartılan hamur işleri varya onların hamuru nasıl hazırlanıyor
yağ çekmeden nasıl yapabilirim hafif olsun istiyorum
annemn benim hep yapardı ama ben hiç yapmadım zaten kilo çok bide aglı yemeyek demi
hımm nnot aldım bunu
dolmaa haaa:1shok:

kızlar ben bişey sorcam size
patlıcan közledim salata yapmak için
fazlaydı biraz
karnıyarık gibi yapsam olurmu acaba
közlenmiş patlıcandan
deneyen varmı aranızda nasıl olurkaydirigubbakcemile5
bende bir ara sürekli közleyerek yapıyodum karnıyarıgı
süper oluyor ben hep yapıyorum hatta közlenmiş patlıcanı az sogan ve domates rendesıyle kavurunce biraz cok guzel oluyor valla denemelisin.....

hımm kulaha hoş geliyo
üstüne sarımsaklı yogurtt
onun üstünede tereyagı yakacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…