- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Bebeğe hava aldırmalar kuşak bağlamalar kinoalı çay demleler falan filan işteee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğe hava aldırmalar kuşak bağlamalar kinoalı çay demleler falan filan işteee
Ötle deme her seferinde farklı hikayeyle geliyor ufkumuz açılıyor sonraYazma yazma abla merakım gectı kinoya takmıs durumda![]()
Sorma, her gelişinde gebeÖzlettiriyor sonra haspa![]()
![]()
Aynen yaaa bide balkona çıkıyor bebişe hava aldırmayaSorma, her gelişinde gebe
Göbeğine bağladığı kurdelayı hiç çıkaramadı![]()
Görüşürüz hoscakal ablaaBen kaçtım hanımlar salatayı hazırlayım görüşürüz sabaha iyi akşamlar![]()
Bende çıkayım, anama uğrayıp geleceğim inşallahBen kaçtım hanımlar salatayı hazırlayım görüşürüz sabaha iyi akşamlar![]()
Mesela bir konusunda ilk bebegıne hamıle ama kayınvalıdesı gelınce neden kapıyı gec actın dıyo bebegı uyutudum anne dıyo sonraSorma, her gelişinde gebe
Göbeğine bağladığı kurdelayı hiç çıkaramadı![]()
Ahhh o bebek nelere şahit olduMesela bir konusunda ilk bebegıne hamıle ama kayınvalıdesı gelınce neden kapıyı gec actın dıyo bebegı uyutudum anne dıyo sonraufku cok genış maşallah
![]()
PekiAçıklanacak bir kimliğim yok benim. Nevresteyi uzun zaman öncesinden tanıyorum demiştim. Sizlerle de bazılarınızla burda tariflerinizle tanıştım. Bu kadar.
Biyruuuuuğğğğnnn
İftar vakti nerdeyse hemsomÇok sessiz kuzuuu ,napcami şaşırdım![]()
![]()
Bende acayip merak ediyorum hemso, ne zaman açıklanır acabaKapanma gelecek mi diye bekliyorum
Herkes yedi bile biz bekliyoruzİftar vakti nerdeyse hemsom![]()
Ben de sayın bay biden’dan ne zaman bay kemal’e geçecek diye bekliyorumKapanma gelecek mi diye bekliyorum
Son düzlükteyiz.İftar vakti nerdeyse hemsom![]()