• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Cavidan’ın görümcesi de Handan’mış. Zengin kafiyeli isim bulmuş bir de. 🤦🏻‍♀️
Benim bir arkadaş var kayinlaari kendisi eltisi hepsi birbirine benzer isimler :D
Burada anne babaya çok görev düşüyor,okuyacak mesleğini eline alacak ki daha sonra evlilik ols

Evet abla benim bakacağım gelin torun olsun istemem herkes kendi evine kendi baksın kendi kazisin herseyi
40 çok ana 30 iyi bence🤭
Eşim 28 yaşındaydı biz evlendiğimizd

Hay ben alintinin disina çıkamıyorum ya :D
Ama çok zenginseniz başka🤣1 er ev ,araba alırsınız.Gerisi kolay🤷🏼‍♀️🤗
Hazira alisan onu da yer bitirir abla 🤔

Son düzenleme:
Sor bakalım bi an önce al ilacı ki etki etsin, diş ağrısı başka bi şeye benzemiyor bize de haber et güzelciğim inşallah akşama çoktan inmiş olur şişlik🌸

Çok teşekkür ederim canım sağ olasınn inşallah🤗🤗🤗

He yaa öyleymiş 🤪😅

Iste size sürpriz olsun dedim 🤭🤭 çok teşekkür ederim inşallah canım🤗🌸
Sağol bitanem,insallah😍

Evleneceği kız da 30unda olmazsa niye yazık olsun :KK70: hem ben yetiştireceğim erkeğe de kıza da inaniyorum. Ne kadar geç o kadar seçici olur insanlar. Zamanı gelip ben evlenmek istiyorum diyince beklemek güzel olmaz 😌
18 yaşında oğlun kızda 18 ve bu normal bir süreç diyorsun🤭

18 yaşında oğlun kızda 18 ve bu normal bir süreç diyorsun🤭
Lisede aynı yaşta çocukla evlenen arkadaşım var aileleri çok destek oldu onlara zamaninda. Şimdi eşi memur kız öğretmen 3 tanede çocukları var. Ben tek çocukta bile o kadar iyi ebebeyin olduğuma şüpheliyim :21:
Anormal olan çocuğuna güvenmeyen kişinin aman yeterki evlensin yaşı da geldi zaten diyip evlendirmesi bence 😌

Lisede aynı yaşta çocukla evlenen arkadaşım var aileleri çok destek oldu onlara zamaninda. Şimdi eşi memur kız öğretmen 3 tanede çocukları var. Ben tek çocukta bile o kadar iyi ebebeyin olduğuma şüpheliyim :21:
Anormal olan çocuğuna güvenmeyen kişinin aman yeterki evlensin yaşı da geldi zaten diyip evlendirmesi bence 😌
Benim kaynimda loseden sonra hemen evlendi ailesi de destek verdi ama evliliği hiç bahsettiğin gibi değil

Yani bu durum kişiden kişiye değişir

O zaman öyleydi canım bende 20 yaşında evlendim🤭Ama şimdi öyle mi🤷🏼‍♀️

Back