Aynen elbet olur.Nasılsa evlilik olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen elbet olur.Nasılsa evlilik olacak.
Erkek için en ideal yaş aslında 30 ..40 çok ana 30 iyi bence
Eşim 28 yaşındaydı biz evlendiğimizde![]()
Akserliklerini yapsınlar yeter daha ne . 18e basınca evlendirecem ben de çocuklarıYok bence iyi abla ya![]()
Aynen ablaErkek için en ideal yaş aslında 30 ..
Yazık değil mi evleneceği kızaAkserliklerini yapsınlar yeter daha ne . 18e basınca evlendirecem ben de çocukları![]()
![]()
Okudum...Yine efsaneydi![]()
Düşünmedi demekki evlenmeyi yada karşısına istediği karakterde biri denk gwelmedi demek ki.Aşk karın doyurmuyor.
Benim kayınbirader 36 yaşında hala bekar.Mühendis kendisi ama devlete girmek istemedi.Özelde iş oluyor,olmuyor.
Covid olunca evlilikte düşünemediler ,bekliyor![]()
Acele etmeye bile gerek yok yani..Aynen elbet olur.
Bol bol yıkaOkudum...
Şöyle yan bakış bakayım hemenAkserliklerini yapsınlar yeter daha ne . 18e basınca evlendirecem ben de çocukları![]()
![]()
Fena demi efsane resmenOkudum...
Görücü usulü istiyor zaten ablaDüşünmedi demekki evlenmeyi yada karşısına istediği karakterde biri denk gwelmedi demek ki.
Şu arada salgında olunca zor tabi..
Acele etmeye bile gerek yok yani..
Cavidan’ın görümcesi de Handan’mış. Zengin kafiyeli isim bulmuş bir de.Şöyle yan bakış bakayım hemen
Fena demi efsane resmen![]()
Aynen kısmet bu işlerde,hayırlısı artık.Görücü usulü istiyor zaten abla
Hayırlısı![]()
Kafalar bir milyon onda,balkona çıkmalar bebesine hava aldırmalar filan afsane resmenCavidan’ın görümcesi de Handan’mış. Zengin kafiyeli isim bulmuş bir de.![]()
Bir şizofrenin günlüğüKafalar bir milyon onda,balkona çıkmalar bebesine hava aldırmalar filan afsane resmen![]()
Kesin ekşicidir,hayal dünyasında eğlenşyor işte cavidan:))Bir şizofrenin günlüğü![]()
Evet asko öykünün ki hala devam ediyor bitsede az kestirsemSabah canlı derse kalktın değil mi![]()
Allah kolaylık versinEvet asko öykünün ki hala devam ediyor bitsede az kestirsem![]()
Gerçek değildir umarımBir şizofrenin günlüğü![]()
Eğleniyor bence burada.Gerçek değildir umarımYani öyle düşünen bir kafa
![]()