- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.153
- 1.423
- 60
Erkekler için bile 26 erken aslında.Yok abla en erken yazdım ya zaten orda benim kafamda en erken evlilik yaşı 26 nedense benim gibi olmasınlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler için bile 26 erken aslında.Yok abla en erken yazdım ya zaten orda benim kafamda en erken evlilik yaşı 26 nedense benim gibi olmasınlar![]()
Bizim ogretmen canlı dersin ilk iki saatini beden resim uapti çok iyi oldu kendide girmiyor sanırımSabah canlı derse kalktın değil mi![]()
Lisede değişebilir.Yinede erken evlendirme yazıkEn buyugn okumaya niyeti yok :/
Yok bence iyi abla yaErkekler için bile 26 erken aslında.
Bizim o derslerde yapılıyorBizim ogretmen canlı dersin ilk iki saatini beden resim uapti çok iyi oldu kendide girmiyor sanırım![]()
30 en erkenYok bence iyi abla ya![]()
Ben kimseye evlen demem ne haddimeLisede değişebilir.Yinede erken evlendirme yazık![]()
Ne yapacak peki mutlaka okusun iş sahbi olsun ileride.En buyugn okumaya niyeti yok :/
Sakın minnoş ..Yok bence iyi abla ya![]()
Bu çağda 20li yaşlar çok erken,Ben kimseye evlen demem ne haddimekendi ağzım yanmış gerçi bana evlen demedi babam evlenme dedi ama yaptık bir hata
![]()
Biz ne kadar konuşsak da olacağa varır ama kız olsun erkek olsun erken evlensin istememNe yapacak peki mutlaka okusun iş sahbi olsun ileride.
Sakın minnoş ..
Kwsinlikle artık erkeklerde geç evlenme taraftarı,işl güç derken ancak 30 yaşı bulur.30 en erken![]()
40 da evlenen var o da doğruBu çağda 20li yaşlar çok erken,![]()
Aynen abla evleneceği kişiye bile yazıkKwsinlikle artık erkeklerde geç evlenme taraftarı,işl güç derken ancak 30 yaşı bulur.
Burada anne babaya çok görev düşüyor,okuyacak mesleğini eline alacak ki daha sonra evlilik olsun.Biz ne kadar konuşsak da olacağa varır ama kız olsun erkek olsun erken evlensin istemem![]()
40 çok ana 30 iyi bence40 da evlenen var o da doğru![]()
AynenBurada anne babaya çok görev düşüyor,okuyacak mesleğini eline alacak ki daha sonra evlilik olsun.
Kesinlikle erken yaşta yapılan evlilikerin sonucunu görüyoruz zaten.Aynen abla evleneceği kişiye bile yazık
Düzgün bir işi olmadan evlenmesinler,sonra erken boşanmalar oluyor.Her şey para![]()
Nasılsa evlilik olacak.
Aşk karın doyurmuyor.Kesinlikle erken yaşta yapılan evlilikerin sonucunu görüyoruz zaten.