- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Mrs.Elizabet

Son kurbanı benimBi ara nevresteye boyle yapardık yenı kurbanlar mı buldun ayşo ya![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrs.Elizabet
Son kurbanı benimBi ara nevresteye boyle yapardık yenı kurbanlar mı buldun ayşo ya![]()
![]()
Evet, her gün bir yeni kurbanBi ara nevresteye boyle yapardık yenı kurbanlar mı buldun ayşo ya![]()
![]()
Bilemedin KübraMerve mi?![]()
Hala çok var. Mesela sadece bu sohbetin içinde bile en az iki tane var.Az zorlaşan çözersin dedektifsin sen
Hadi sana ip ucu bir dönem bu isimden o kadar çok vardı ki. Sınıfında 10 kişide aynı isme sahiptik![]()
Şaşırmamak lazım. Nereye gitsem bollca benim adımdanHala çok var. Mesela sadece bu sohbetin içinde bile en az iki tane var.![]()
Bir ara Kübiş Bone diye bone markası vardı.Şaşırmamak lazım. Nereye gitsem bollca benim adımdan
Eczane market isimleri bile benden![]()
Cennam geçmiş olsun ağrıyomuyduDişim şişti![]()
Sağol kuzum, evet bir kaç gündür ağrıyordu,sabah sağ tarafta ceviz var gibi şişmişCennam geçmiş olsun ağrıyomuydu![]()
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar ❤
Günaydın ayşo yine neyin peşindesinBana ne, herkes benim ismimi biliyor. Ben de bilecem![]()
Bunlar bilindik şeyler, öyle şeyler söyle ki şaşırt beniBir ara Kübiş Bone diye bone markası vardı.![]()
Aa ne oldu bu dişlere ya kıyamam geçen fülzüz karanfil yağı falan dedi onu dene cennam şişliği ne alırkiSağol kuzum, evet bir kaç gündür ağrıyordu,sabah sağ tarafta ceviz var gibi şişmiş![]()
Kubiş demiş işteB
Bunlar bilindik şeyler, öyle şeyler söyle ki şaşırt beni![]()
![]()
Antibiyotik kullanmam gerekecek herhalde canım ,eczaneye danisirim bakalımAa ne oldu bu dişlere ya kıyamam geçen fülzüz karanfil yağı falan dedi onu dene cennam şişliği ne alırki![]()