- 24 Haziran 2015
- 40.015
- 154.924
- 598
Cama mi koyayım yaniMutfakta sıcak olur kukriskom öyle çok dolaşmayı da sevmiyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cama mi koyayım yaniMutfakta sıcak olur kukriskom öyle çok dolaşmayı da sevmiyo![]()
Benimkiler mutfaktaMutfakta sıcak olur kukriskom öyle çok dolaşmayı da sevmiyo![]()
Benimde toprak az kaldı buna şimdi eklesem dipten sürmüş birşey olur mu acabaSaksı aldım bir türlü alıp dikemedim![]()
Bence bir şey olmazBenimde toprak az kaldı buna şimdi eklesem dipten sürmüş birşey olur mu acabaEki Görüntüle 2834462
Evet bence en iyi yer cam cok güneş oluncada yaniyo kukriş,güneşte tekrar almak gerekiyoCama mi koyayım yani![]()
Havadar belki mutfağın nevoşumBenimkiler mutfakta![]()
Yok bişey olmaz ekle biraz benceBenimde toprak az kaldı buna şimdi eklesem dipten sürmüş birşey olur mu acabaEki Görüntüle 2834462
Evet canım büyük mutfağımHavadar belki mutfağın nevoşum![]()
Maşallah saksılarda çok güzel
Yarın toprak alayım da ekleyeyim o zamanYok bişey olmaz ekle biraz bence
Maşallah ya
Sağol canımMaşallah saksılarda çok güzelne güzel olmuşlar
![]()
Mutfak sıcak olunca ocak falanda yaniyo ya nevoş ondan dedim, büyük olunca rahat olurEvet canım büyük mutfağım![]()
Eve taşındığımda yazın biraz bozuldular.Eve taşınmadan indirdim.Hava sıcaktı.Kapalı ortamda düşünemedim,piştiler,Maşallah ya![]()
Ocağa yakın değilMutfak sıcak olunca ocak falanda yaniyo ya nevoş ondan dedim, büyük olunca rahat olur![]()
Maşallah onlara yaşasınlar inşallah hepEve taşındığımda yazın biraz bozuldular.Eve taşınmadan indirdim.Hava sıcaktı.Kapalı ortamda düşünemedim,piştiler,Sonra toparladılar
Sağol canım![]()
Ben Antep'te çok çiçek bakamıyordum.Şimdi yerleşince olsun istiyorum.Ama fırsat olmadıBenim büyükler balkonda ,orkide ,ortanca ,iki gül fidanı ektim onlar,kılıç ,birde kv verdi adını bilmiyom büyük yaorakli bişey.
Sardunyalar ile karanfil camın dışında ,feslegenimm kaktusum meneksem içerdecam güzeli ortalrda dolanıyor
![]()
İnşaallahMaşallah onlara yaşasınlar inşallah hep![]()