Hastanedeydik manyak4 mevsimsabah kıştı, öğlene doğru sonbahar, öğlenden sonra ilkbahar, akşamüstü ise adeta yazdı
kapından geçtik de gel bile demedin
8362729403. kez yazayımsaydığım kızları artık rüyamda görüyorum. İsimlerini kendi ismim gibi ezberden söylüyorum o an masada da aklıma geldi şak şak şak söyledim teşekkür ederim
Ahshshahhsjs gel gel bizim ev edebiyat öğretmeni evi gibi zaten, yabancılık çekmezsin.4 mevsimsabah kıştı, öğlene doğru sonbahar, öğlenden sonra ilkbahar, akşamüstü ise adeta yazdı
8362729403. kez yazayımsaydığım kızları artık rüyamda görüyorum. İsimlerini kendi ismim gibi ezberden söylüyorum o an masada da aklıma geldi şak şak şak söyledim teşekkür ederim
Tam hastalık havası4 mevsimsabah kıştı, öğlene doğru sonbahar, öğlenden sonra ilkbahar, akşamüstü ise adeta yazdı
2 gün de mi?Hastanedeydik manyak
Onların kocalarının adını ben de biliyorum.nevonun ve yasonun kocasının adını bile bilirken
Habibi’nin adını çok yazdık buradaC A N O senin ismini bilmediğimi fark ettim şu an aslında galiba, evva, asosyal, Elif Eylül, yasminsay, Nevreste, jenna, Melis haricinde kimsenin ismini bilmiyorum nevonun ve yasonun kocasının adını bile bilirken sizinkini Bilmemek bi koydu şu An Kukrim ve HAbibte HanimKelesimiGetir in de bilmiyorum Margaret Hale pearlshine WunderLost hele hele sizlerle yeni tanıştım, hiç bilmiyorum
Şimdi hatırladımHabibi’nin adını çok yazdık burada
“Pınar” başı burma burma
Dönüş zamanında2 gün de mi?
Annemin adını da söyleyelim. Bilmesi lazım.Habibi’nin adını çok yazdık burada
“Pınar” başı burma burma
Neyse affetim tamamDönüş zamanında
Çok hırslı olmak da iyi değil ya, yıpratıyor insanjAynen ben de öyle işte. Ama ben zaten ezelden beri hırslı değilim. Annem babam hep başıma kakar.
Şu saydıkların içinde Margaret, Nevoş, habibi, Cano, Elif Eylül, Assosyal ve sen harici bende bilmiyorumC A N O senin ismini bilmediğimi fark ettim şu an aslında galiba, evva, asosyal, Elif Eylül, yasminsay, Nevreste, jenna, Melis haricinde kimsenin ismini bilmiyorum nevonun ve yasonun kocasının adını bile bilirken sizinkini Bilmemek bi koydu şu An Kukrim ve HAbibte HanimKelesimiGetir in de bilmiyorum Margaret Hale pearlshine WunderLost hele hele sizlerle yeni tanıştım, hiç bilmiyorum
Üyeliğimin 9. Yılındayım. Bu zamana kadar sayfalarda adımı paylaşmadım. Özelde de arkadaşların bazıları ismimi biliyorC A N O senin ismini bilmediğimi fark ettim şu an aslında galiba, evva, asosyal, Elif Eylül, yasminsay, Nevreste, jenna, Melis haricinde kimsenin ismini bilmiyorum nevonun ve yasonun kocasının adını bile bilirken sizinkini Bilmemek bi koydu şu An Kukrim ve HAbibte HanimKelesimiGetir in de bilmiyorum Margaret Hale pearlshine WunderLost hele hele sizlerle yeni tanıştım, hiç bilmiyorum
Evet canim dogru ben deniz yasemin
Arkadaşların adını bilmiyoruz canım. Kocaları örnek verdiAnnemin adını da söyleyelim. Bilmesi lazım.
Ben de AyşeEvet canim dogru ben deniz yasemin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?