Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Şu saydıkların içinde Margaret, Nevoş, habibi, Cano, Elif Eylül, Assosyal ve sen harici bende bilmiyorum
Ben en çok kimlerin Bursalı, Sapancalı, Trakyalı, Antep-Urfa’da memur olduğunu biliyorum, çoğunun ismini bilmiyorum.

Memnun oldum ayşe istanbulda yasiyorum 4 yilim doldu evlilikte bebis yok 3 tup bebek denemesi 3 aylik zorunlu normal dogum. 25 ten gun aldim kendimi tanittim isim vermisken
Ay ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadı İlaç kullanmak dışında bi yapmadık

Ay ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadı İlaç kullanmak dışında bi yapmadık
Biz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruz
Cok ilacla bekleme olmuyosa tedaviye basla tup yada aşilama zaman geciyo cocuksuz hergun bizler icin hüzün oluyo

Benim kanayan yaram tedavi olamamak eşim bazı sebeplerden dolayı aşılama ya da tüp yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…