- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Sen bilirsinÜyeliğimin 9. Yılındayım. Bu zamana kadar sayfalarda adımı paylaşmadım. Özelde de arkadaşların bazıları ismimi biliyor
Sanada söyleyebilirim özelde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bilirsinÜyeliğimin 9. Yılındayım. Bu zamana kadar sayfalarda adımı paylaşmadım. Özelde de arkadaşların bazıları ismimi biliyor
Ben en çok kimlerin Bursalı, Sapancalı, Trakyalı, Antep-Urfa’da memur olduğunu biliyorum, çoğunun ismini bilmiyorum.Şu saydıkların içinde Margaret, Nevoş, habibi, Cano, Elif Eylül, Assosyal ve sen harici bende bilmiyorum![]()
Ben biliyorumÜyeliğimin 9. Yılındayım. Bu zamana kadar sayfalarda adımı paylaşmadım. Özelde de arkadaşların bazıları ismimi biliyor
Artık ben deBen biliyorum![]()
Bende seni biliyorumBen biliyorum![]()
İsimleri hiç merak etmedim. Sonuçta “hey-şişt-pişt” diye seslenmiyoruz.Ben en çok kimlerin Bursalı, Sapancalı, Trakyalı, Antep-Urfa’da memur olduğunu biliyorum, çoğunun ismini bilmiyorum.![]()
Memnun oldum ayşeBen de Ayşe![]()
Inş canom normal yarışmada kazanmayı çok fazla istiyorum
Darısı normal yarışmalara
Aynen en küçük tepsiTamam. En küçük tepsinde yaparsın.
Malzemeleri konuşuruz![]()
Sen kazanican merak etmeInş canom normal yarışmada kazanmayı çok fazla istiyorum![]()
Sunumların çok iyi. Nasip diyelimInş canom normal yarışmada kazanmayı çok fazla istiyorum![]()
Ay ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadıMemnun oldum ayşeistanbulda yasiyorum 4 yilim doldu evlilikte bebis yok 3 tup bebek denemesi 3 aylik zorunlu normal dogum. 25 ten gun aldim
kendimi tanittim isim vermisken
![]()
Ben merak ederim ama bilmesem de olur. Sadece Bursa’da kimin ne tarafta oturduğunu bilmek istedim, onu da söylemediler.İsimleri hiç merak etmedim. Sonuçta “hey-şişt-pişt” diye seslenmiyoruz.![]()
Sen gizliden macun falan mı araştırsan. Senin koca da nalet bu konulardaAy ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadıİlaç kullanmak dışında bi
yapmadık
![]()
Bulundukları yeri bende merak ediyorumBen merak ederim ama bilmesem de olur. Sadece Bursa’da kimin ne taraftan oturduğunu bilmek istedim, onu da söylemediler.![]()
Biz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruzAy ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadıİlaç kullanmak dışında bi
yapmadık
![]()
Kullanmaz o öyle şeyleri. ben de geçen senw hayıt filan kullandım, bütün değerlerim mahvoldu. Tövbe ettimSen gizliden macun falan mı araştırsan. Senin koca da nalet bu konularda![]()
Benim kanayan yaram tedavi olamamakBiz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruz
Cok ilacla bekleme olmuyosa tedaviye basla tup yada aşilama zaman geciyo cocuksuz hergun bizler icin hüzün oluyo![]()
Sen bunu dedin yaaa canomSunumların çok iyi. Nasip diyelim![]()