• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Şu saydıkların içinde Margaret, Nevoş, habibi, Cano, Elif Eylül, Assosyal ve sen harici bende bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Ben en çok kimlerin Bursalı, Sapancalı, Trakyalı, Antep-Urfa’da memur olduğunu biliyorum, çoğunun ismini bilmiyorum. 👀

Memnun oldum ayşe 🥰 istanbulda yasiyorum 4 yilim doldu evlilikte bebis yok 3 tup bebek denemesi 3 aylik zorunlu normal dogum. 25 ten gun aldim🙈 kendimi tanittim isim vermisken 😂
Ay ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadı 🤷🏻‍♀️ İlaç kullanmak dışında bi 💩 yapmadık 😂

Ay ben de 4 sene oldu evleneli. 3 senedir istiyoruz ama olmadı 🤷🏻‍♀️ İlaç kullanmak dışında bi 💩 yapmadık 😂
Biz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruz 🤷‍♀️
Cok ilacla bekleme olmuyosa tedaviye basla tup yada aşilama zaman geciyo cocuksuz hergun bizler icin hüzün oluyo😕

Biz evlendigimizden beri bekliyoruz canm esim azosperm olunca hemen basladik bu işlemlere. Ama elde var sıfır zamani gelmemis demekki diyoruz 🤷‍♀️
Cok ilacla bekleme olmuyosa tedaviye basla tup yada aşilama zaman geciyo cocuksuz hergun bizler icin hüzün oluyo😕
Benim kanayan yaram tedavi olamamak 🙄 eşim bazı sebeplerden dolayı aşılama ya da tüp yapmıyor.

Back