- 28 Haziran 2011
- 62.032
- 155.605
- 898
Evet yok bana cevap yazdıBugün cancağzım bana güzel bir haber verdi. Artık çakmam yokmuş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yok bana cevap yazdıBugün cancağzım bana güzel bir haber verdi. Artık çakmam yokmuş![]()
Nasıl bilemedin, bolca tezgahım varYaso sen baklava açcan yanında bende açcam nasıl olacak o bilemedim![]()
Yarışmalara da katılacakmış sanırımEvet yok bana cevap yazdı![]()
2 fırınım ve bolca tepsim de varYaso sen baklava açcan yanında bende açcam nasıl olacak o bilemedim![]()
Sen usta ben çırak olurum ancakNasıl bilemedin, bolca tezgahım var
Silikonundan tut, raylısına merdanem var![]()
Aaa o senin çakmanmıydıYarışmalara da katılacakmış sanırım![]()
Boynuz kulağı aşar, öyle düşünmeSen usta ben çırak olurum ancak![]()
Evet evet katılacak gözlemliyor bizi şuanYarışmalara da katılacakmış sanırım![]()
Ilk denemede geçemez bence yasi uverturun bir altı olurBoynuz kulağı aşar, öyle düşünme![]()
Evet evet canoAaa o senin çakmanmıydı
Gerçekten değişmiş resmi
Orası hiç belli olmazIlk denemede geçemez bence yasi uverturun bir altı olur![]()
Şuan oy sonucunla geçtin bile yaaIlk denemede geçemez bence yasi uverturun bir altı olur![]()
Beni saymamışsın diğerleri kadar tanımadığın için ama senin için daha avantajlıyım. Hem Bursa hem Antep’te kapın var.Gözümden kaçmadı, herkes başımın üstünde yerin var dedi sen hanım ablanın memleketi ayağına lafı değiştirdin![]()
Deneyeyim de siz bana not verin en iyisi yasomOrası hiç belli olmaz![]()
Birinciyim ben birinci birinciŞuan oy sonucunla geçtin bile yaa![]()
kendine güven
![]()
BDV’de görünce sen diye atlayasım geliyor bazen. İyi olmuş.Bugün cancağzım bana güzel bir haber verdi. Artık çakmam yokmuş![]()
4 mevsimAlsem nörüyonKırklareli'nde hava nasıl?
kapından geçtik de gel bile demedinDeli yaapandemi olmadığı sürece her zaman beklerim yavrimu.
Misafir ol gel bana, börekler açarım sana![]()
8362729403. kez yazayımBeni saymamışsın diğerleri kadar tanımadığın için ama senin için daha avantajlıyım. Hem Bursa hem Antep’te kapın var.![]()
Tamam. En küçük tepsinde yaparsın.Deneyeyim de siz bana not verin en iyisi yasom![]()
BDV’den hiç çıkmıyor ki.BDV’de görünce sen diye atlayasım geliyor bazen. İyi olmuş.![]()