- 21 Kasım 2017
- 27.985
- 120.903
- 598
Belki de onun rahatlığı var. Nasılsa bir kere bir şey kazanmışım amaaaan.Ahahaha benim kafada biri dahaben 1 yıldır küsmedim, sen de küsmezsin merak etme ama senin en azından pınar beyazda kazanmışlığın var, benim o da yok
Ben geçenlerde demiştim iftar sofrası yarışmasına katılmayacağımı, ama sabah sahuru duyunca şöyle oldum —>Sahur sofrası iftar gibi şatafatlı olmaz. Ortaya bir tarif etrafında kahvaltı tabağı. Millet korktukça ben mi rahat düşünüyorum diyorum.Öyle servis takımlatına bile gerek yok bence
Bendeki neyin rahatlığı acabaBelki de onun rahatlığı var. Nasılsa bir kere bir şey kazanmışım amaaaan.
Bende iftar sofrasi olsun isterdim isteBen geçenlerde demiştim iftar sofrası yarışmasına katılmayacağımı, ama sabah sahuru duyunca şöyle oldum —>
Bir iftarınızı da sahur gibi yapın o zamanBende iftar sofrasi olsun isterdim iste
Aaa sende alışkanlık yapmadımıBelki de onun rahatlığı var. Nasılsa bir kere bir şey kazanmışım amaaaan.
Yemezler canim bizdeBir iftarınızı da sahur gibi yapın o zaman
Kendi evimde olsam ben de isterdim. Ama annem de babam da oruç tutamıyor bu sene. Babamın uyması gereken perhizi var. Akşam ezanını beklemiyorlar çoğu zaman. Ayrıca bendeki gibi şık tabak çanak yok annemde.Bende iftar sofrasi olsun isterdim iste
Herkes kendine gore hakli tabikiKendi evimde olsam ben de isterdim. Ama annem de babam da oruç tutamıyor bu sene. Babamın uyması gereken perhizi var. Akşam ezanını beklemiyorlar çoğu zaman. Ayrıca bendeki gibi şık tabak çanak yok annemde.
İlk yarışmamda kazanmıştım, sonra kabullendim bir daha olmayacağını. Beklentiler insanı üzerahjsjajaja.Aaa sende alışkanlık yapmadımı
Yani 1 gün sadece neden yapılmasın:)Bir iftarınızı da sahur gibi yapın o zaman
Aynen ben de öyle işte. Ama ben zaten ezelden beri hırslı değilim. Annem babam hep başıma kakar.Bendeki neyin rahatlığı acababen de normalde hırslı bir insanım aslında ama burda hırsım yok nasıl oluyorsa, burası yarışma platformu halbuki, ben burayı eğlence, kafa dağıtma yeri gibi görüyorum sanirim
Ben yaptım geçen. Bir börek, kahvaltılık, çay da demledim. Aç olunca o da yeniyor, neden olmasınYani 1 gün sadece neden yapılmasın:)
Yani neden olmasın:)Ben yaptım geçen. Bir börek, kahvaltılık, çay da demledim. Aç olunca o da yeniyor, neden olmasın
Öyle zatenBendeki neyin rahatlığı acababen de normalde hırslı bir insanım aslında ama burda hırsım yok nasıl oluyorsa, burası yarışma platformu halbuki, ben burayı eğlence, kafa dağıtma yeri gibi görüyorum sanirim
Gözümden kaçmadı, herkes başımın üstünde yerin var dedi sen hanım ablanın memleketi ayağına lafı değiştirdinÖyle zaten
Hepsi var bu yarışma platformunda. Öyle olmasa, yıllar süren arkadaşlıklar olur muydu?
Alsem nörüyonGözümden kaçmadı, herkes başımın üstünde yerin var dedi sen hanım ablanın memleketi ayağına lafı değiştirdin
Deli yaaGözümden kaçmadı, herkes başımın üstünde yerin var dedi sen hanım ablanın memleketi ayağına lafı değiştirdin
Yaso sen baklava açcan yanında bende açcam nasıl olacak o bilemedimDeli yaapandemi olmadığı sürece her zaman beklerim yavrimu.
Misafir ol gel bana, börekler açarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?