Ya baklavanın bir sürü çeşiti var:)O zaman kimin ne yaptıgı belli olmayacak
1. Baklava 2. Baklava olarak mı yazacaksın.
Fena mı oldu:)Aynen yaaa. Çocuklara yapıyordu
Ne mutlu olurlar:)Değil mi, kızlarının elinden baklava yemesinler mi?
Aynen mavişimHerkes bir gün fasülye olacak evvoş
Kadın terminatör olmuştu bir andaAynen ya keşke deneseler görecekler:)
Tontriko'ya hem baklava hemde su böreği yaptırtmıştıkHatırladın mı:)Kadın her hafta yapmaya başlamıştı
Tamam çeşit çok evet ama el açması yazmayın dedin ya illaki tarif kısmında belirtilmeyecek mi?Ya baklavanın bir sürü çeşiti var:)
Burma,havuç dilim,bülbül yuvası,midye,gül baklava,gazete kağıdı baklavası,sütlü nuriye,soğuk baklava ,şöbiyet:)Böyle çeşitleri olsa:)
Bayramda Bursa’da yemişti, kulağıma eğildi, bu ney diye sordu bana. Baklava olduğunu anlamadı bile. Hayatında hiç el açması cevizli baklava yememiş, adamın zihninde öyle bir şema yok.Sevmez mi:)
Öğrenip sürekli yapmaya başlamıştıKadın terminatör olmuştu bir anda
Onun yüzünden tatilde börek açmıştım
Ögrendi, azmetti, başardı. Çok güzel bişeyFena mı oldu:)
İşte hazır yufka yapmak istemezler ,öyle olunca katılmazlar:)Ondan öyle dedim:)Kim nasıl isterse öyle yapsın ama el açması yazmayalım:)Baklava sadece:)Tamam çeşit çok evet ama el açması yazmayın dedin ya illaki tarif kısmında belirtilmeyecek mi?
Bence olurİşte hazır yufka yapmak istemezler ,öyle olunca katılmazlar:)Ondan öyle dedim:)Kim nasıl isterse öyle yapsın ama el açması yazmayalım:)Baklava sadece:)
Oda cevizli olur,fındıklı olur,fıstıklı olur farklı şekillerde kesilsin olmaz mı?
Ah canım beniMYağmaz canım, yağmaz. Sende o maharet var
Bence şart değil:)
Aynen bunlar olabilir:)Bence olur
Burma baklava
Fıstıklı baklava
Cevizli baklava
Havuç dilimi
Sütlü Nuriye
Mekik baklava
Gazete baklava
Midye baklava
Bülbül yuvası
Şöbiyet
Dilber dudağı
Baya çeşitli :)
Ah canım beniM
aaaaayyyy şiştim.
Ahahaha benim kafada biri dahaBir tek o biraz iyiydi. Tahinli kurabiye, pancake ve suflede diplerdeyim. Hobi olarak katılıyorum işte mis gibi. Bu haftadan da ümidim yok mesela ama olsun. İddiam olmasa da bir şeylerle uğraşmak, sizlerle sohbet etmek, tarifler üzerine kritikler vs. güzel oluyor. Bu bile yeter. (İKİ AY SONRA KÜSTÜAGSHAHJA)
Alsemin mesajında da alıntıya tıklamışım, o da girmiş arayaAhahaha benim kafada biri dahaben 1 yıldır küsmedim, sen de küsmezsin merak etme ama senin en azından pınar beyazda kazanmışlığın var, benim o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?