Bir tek o biraz iyiydi. Tahinli kurabiye, pancake ve suflede diplerdeyim. Hobi olarak katılıyorum işte mis gibi. Bu haftadan da ümidim yok mesela ama olsun. İddiam olmasa da bir şeylerle uğraşmak, sizlerle sohbet etmek, tarifler üzerine kritikler vs. güzel oluyor. Bu bile yeter. (İKİ AY SONRA KÜSTÜAGSHAHJA)Ama sen daha yeni sayılırsın ve evinde değilsin canım benim:)
Hadi canım ne alt sırası beyti de bir sürü oy aldın:)
Güvendiğin dağlara kar yağdı yasoEn çok sana güveniyordum
Rüyalarda belki
Masterchef de baklava yarışması yapıyorlardı ya bir sürü çeşit çeşit. Gözümde öyle bir tablo canlandıHep baklava yapmak istemiştim
İşte herkes buradan baksın istiyorumBir tek o biraz iyiydi. Tahinli kurabiye, pancake ve suflede diplerdeyim. Hobi olarak katılıyorum işte mis gibi. Bu haftadan da ümidim yok mesela ama olsun. İddiam olmasa da bir şeylerle uğraşmak, sizlerle sohbet etmek, tarifler üzerine kritikler vs. güzel oluyor. Bu bile yeter. (İKİ AY SONRA KÜSTÜAGSHAHJA)
Yarışma için mi yapacağım bir de...
Bizde öyle yapalım ama hazır yufkada olsun:)Yani yapamayan onu yapsın:)Masterchef de baklava yarışması yapıyorlardı ya bir sürü çeşit çeşit. Gözümde öyle bir tablo canlandı
Yağmaz canım, yağmaz. Sende o maharet varGüvendiğin dağlara kar yağdı yaso
Rüyalarda belki
Yok yarışma için istemedik.Ailenin yanından dönmeden onlara yap dene dedikYarışma için mi yapacağım bir de...Ben önce bir baklavalık yufkayla bir deneyip elime yüzüme bulaştırayım da sonra denerim onu.
İnşaallah canımKatılmak istiyorsan katıl bence
İnan hazır yufka ile uğraşmaktan daha kolayYarışma için mi yapacağım bir de...Ben önce baklavalık yufkayla bir deneyip elime yüzüme bulaştırayım da sonra denerim onu.
Dönmeden deneyeceğim, eşim zaten el açması baklava düşmanı. Ona yapamam.Yok yarışma için istemedik.Ailenin yanından dönmeden onlara yap dene dedik
O zaman kimin ne yaptıgı belli olmayacakBizde öyle yapalım ama hazır yufkada olsun:)Yani yapamayan onu yapsın:)
El açması yazmayız tariflere:)
Sunumu iyi olan alır:)
Aynen ya keşke deneseler görecekler:)İnan hazır yufka ile uğraşmaktan daha kolay
Bu cümlenizden cesaret aldım bakalım hayırlısıİnan hazır yufka ile uğraşmaktan daha kolay
Sevmez mi:)Dönmeden deneyeceğim, eşim zaten el açması baklava düşmanı. Ona yapamam.
Aynen yaaa. Çocuklara yapıyorduAynen ya keşke deneseler görecekler:)
Tontriko'ya hem baklava hemde su böreği yaptırtmıştıkHatırladın mı:)Kadın her hafta yapmaya başlamıştı
Değil mi, kızlarının elinden baklava yemesinler mi?Yok yarışma için istemedik.Ailenin yanından dönmeden onlara yap dene dedik
Nasılsa fasilyesinİnşaallah canım
Herkes bir gün fasülye olacak evvoşNasılsa fasilyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?