• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Niye herkes üstüne alıyor:)
Ben bu hafta için söylemedim arkadaşlar:)Yani her yarışmada böyle değil mi?
Hiç dikkat etmiyor musunuz?
Mutlaka birileri aman ben daha katılmam demiyor mu?
Bak yasminsay yasminsay kabul etti onunla sık yaşıyoruz:)
Ben yıllardır yarışmaya küserim, bu benim stratejim 🤣🤣🤣

Bugün küserim, yarın barışırım. Tavşan-dağ misali benim yarışma ile olan aşkım 🤣🤣

Bi şey dicem. Bu fasulyeler katılmasın fikri benden çıktı. Geçen beyazda ben ilk 3’e girdikten sonra son hafta katıldım diye üzülmüştüm çünkü asosyalin ve kapıştığı diğer arkadaşın oylaması çok zorlu geçmişti. Nevresteye söz verdim diye her haftaya katıldım, Sonradan çekilmeyi düşündüm ama bu sefer de oy verenlere ayıp olacak diye çekilemedim. KENDİ fikrim ben olmasaydım, bana verilen oylar diğer arkadaşlara verilecekti. Başkalarına haksızlık yaptığımı düşündüm. Vicdan yaptım bi nevi...

gelelim bu yarışmaya. Geçen seferden ben böyle bi şey yaşadığım için ben teklif (ya da rica) ettim 1. Olanlar katılmasın diye. Tabii ki katılmayacaklar diye bir kural/zorunluluk yoK. Birbirimize nazımız geçtiği için böyle bir şey söyledim. yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın 🤷🏻‍♀️
Canısı sen fikirlerini kendine sakla biraz en iyisi ortalık karıştırma:63:

Yok canım sen her zaman mütevazi ve uyumlusun:60:
Ben size bir şey demiyorum çok haklısınız:)
Ama fasulyeler olmasın,ben katılmıyorum:)
O zaman kim yapacak:)
Bir işe girdik:)Oynamıyorum ben nasıl 1. olmam demek olmuyor:)
Yani demek benden daha iyisi var demek lazım:)
Ya ne bileyim ben normalde yaptıklarımı çok beğenmem:)
1.hafta ben kazandım hala şoktayım ve yıllardır bu hep böyle olmuştur:)
Ben mutluyum,çok severek yapıyorum:KK200:Demek istediğim çocuk değiliz,oyun oynamıyoruz:)
🤗🥰 ben senin içinin güzelliğini, hassasiyetini ,seni görüp, birebir tanımamış olsam bile hissedebiliyorum canım 😌♥️ arada bazı yanlış anlaşılmalar, hafif kırgınlıklar olabilir ama burası çok güzel arkadaşlıkların olduğu çok güzel bir aile ortamı ,hiç bozulmasın inş 🙏🥰

Bi şey dicem. Bu fasulyeler katılmasın fikri benden çıktı. Geçen beyazda ben ilk 3’e girdikten sonra son hafta katıldım diye üzülmüştüm çünkü asosyalin ve kapıştığı diğer arkadaşın oylaması çok zorlu geçmişti. Nevresteye söz verdim diye her haftaya katıldım, Sonradan çekilmeyi düşündüm ama bu sefer de oy verenlere ayıp olacak diye çekilemedim. KENDİ fikrim ben olmasaydım, bana verilen oylar diğer arkadaşlara verilecekti. Başkalarına haksızlık yaptığımı düşündüm. Vicdan yaptım bi nevi...

gelelim bu yarışmaya. Geçen seferden ben böyle bi şey yaşadığım için ben teklif (ya da rica) ettim 1. Olanlar katılmasın diye. Tabii ki katılmayacaklar diye bir kural/zorunluluk yoK. Birbirimize nazımız geçtiği için böyle bir şey söyledim. yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın 🤷🏻‍♀️
Ahhhh şurayı hep yapabilsek ve anlayabilsek:)

Back