He ya,oylama da gizli olacakmış diyollaSahur sofrası mı kuracaklarmış
Pınar beyaz gibi, en güzeliHe ya,oylama da gizli olacakmış diyolla
Çok eğleneceğukPınar beyaz gibi, en güzeli
Kimler katılacakmış cancağzımÇok eğleneceğuk
Kahve içiyo
Tam kadro herhalde cancagizim,sen yok musun?Kimler katılacakmış cancağzım
Aşk olsun enişteye söyle biz gönlümüze misafir ettik evimizemi misafir edemiycez ne zaman istersen kapım herzaman açıkAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal E Elif_EylulJenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Afiyet olsun hemsomKahve içiyo
Hayırlı akşamlar kuzumHayırlı akşamlar cümleten canlar
Sagol hemsom anca kendime gelmem lazim bugun nevrim döndüAfiyet olsun hemsom
Ne olduki fülüzümSagol hemsom anca kendime gelmem lazim bugun nevrim döndü
Basima vurdu temizlik yaptim çok fenaNe olduki fülüzüm
Kim,ne naletlik yaptıSagol hemsom anca kendime gelmem lazim bugun nevrim döndü
Bende Ankara'dayımAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal E Elif_EylulJenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Kimse kendi kendime yaptim naletligi sanirimKim,ne naletlik yaptı
Çamaşır suyu ve tuz ruhunu birlikte mi kullandinKimse kendi kendime yaptim naletligi sanirim
Bayram temizliğimi kendini çok yormadan yap oruçluyken zor oluyor madem iç kahveni kendine gelBasima vurdu temizlik yaptim çok fena
Yemek az yedim hemen kahve iceyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?