Sağol canım benimOooh afıyet olsun kukrimm bende cay demlemek zor geldi kocaman bır bardak su koydum kendıme
Dön aşkom biz bekliyoruzAaa unutmustum bak nevosumhakikaten döneyim ya
Hıııhı senBenmi töbe
Ay valla o da az değil al beni gezdir diye çığlık atıyorAh kıyamam yaa kaynamasın arada bıdık
Çaysamışsın o zamanSağol canım benimbende her akşam demlemem bugün içimden geldi
Hadi ya hergün demlemez misinSağol canım benimbende her akşam demlemem bugün içimden geldi
Kız, tosuna bakamıyorsan ablana yolla. Eylül bakar onaEvet canım bebe kızların arasında kaynıyor yavrumaz önce eziyorlardi koşarken çocuğu
Küçücük boyuyla herseyı yaptırıyor onlarAy valla o da az değil al beni gezdir diye çığlık atıyor
Eylül bakar mı yoksa onada çıldır gelip filizi mahvederler mi bilemedimKız, tosuna bakamıyorsan ablana yolla. Eylül bakar ona
Kaç aylık oldu:)Ay valla o da az değil al beni gezdir diye çığlık atıyor
Ne için yasoDilekçeni verdin mi kukrişim
Eylül yavrum kucakta diyemiyor alayım onu çumagima diyorKız, tosuna bakamıyorsan ablana yolla. Eylül bakar ona
Biz kahveciyiz nevosum ama bu 20 günde herhalde demleyecegimHadi ya hergün demlemez misin
5 aylıkKaç aylık oldu:)
Kahvede içerim ama 1 tane:)Biz kahveciyiz nevosum ama bu 20 günde herhalde demleyecegim
Ay hele o iki numara yok mu felaketKüçücük boyuyla herseyı yaptırıyor onlar
Okuyorum canım şuanda bitirmeme az kaldı bu ara biter bitmez yenisine başlıyorum.sen okuyor musun birşey şuandaÇaysamışsın o zamanal kitabınıda eline oh keyfe bak