Yok işte yokBu el cok guzel
Ben çok araştırıyorum canım:)Videolar izletiyorum:)Maşallah canım,daha ne olsunne güzel, işte aile farkı ,anne babanın önemi, nasıl da belli oluyor
Tuh sizeBizde yok
Şekil şükül severizBardak çok şeküllü şukullu cıktıımerci canımm
Yok aşkısı sen hala zirvedesinNevoşum zirveden indim ya artık
Menemenide güzeldi:)Sütlü tatlılardada pastası çohseeldii maşallah
Aah canım sen şimdi bana el mi vermiş oldunAl benim bir elim senin olsun
Wuu beybii yirim seni, zirve severizYok aşkısı sen hala zirvedesin
Küçük Emrah gibi örselendik kukrişimAynen o el bunlar var o yok
Mesajını farketmedim ondan etiketledim tekrar:)
Hakkınızda hayırlısı canım inşaallah olacak canım
İnşallah bebeklerim ama alerjik bir bünyem olduğu için vajinam spermleri yabancı madde gibi görüp öldürüyor olabilirmiş. Hani sebepsiz deyip duruyorlar ya sürekli. Tüpler açık, Rahim düzgün, spermler normal, yumurtalar süperHayırlısı olsun, hayırlı olsun yavrimum
Çok şükür canım, benim için de yoğun bir gündü
El verdim elim sendeAah canım sen şimdi bana el mi vermiş oldun
Aşko böyle birşey var ve bunun bir aşısı varİnşallah bebeklerim ama alerjik bir bünyem olduğu için vajinam spermleri yabancı madde gibi görüp öldürüyor olabilirmiş. Hani sebepsiz deyip duruyorlar ya sürekli. Tüpler açık, Rahim düzgün, spermler normal, yumurtalar süperAntikor mantikor bi şeyler sayıkladı. Alerji haplarını iç dedi.
Evet nevos ama hanı biz alısmısız ya menemen bıberli domatesli falan gozukmesıne ondan o daha cok goz yumurta gıbı gözüküyordu amaa sunum şahaneydı cook nostaljikti mesela gercı ondada cook cok ıyı oy aldıMenemenide güzeldi:)
Zirve soğuk olur bebeğim sakın üşümeWuu beybii yirim seni, zirve severiz
Sen hiç merak etmeEl verdim elim sende
Artik bu elle hersey yapabilirsin ama dogru yerlere kullan
Olumsuz düşünme ilaçlarını iç inşaallah olacakİnşallah bebeklerim ama alerjik bir bünyem olduğu için vajinam spermleri yabancı madde gibi görüp öldürüyor olabilirmiş. Hani sebepsiz deyip duruyorlar ya sürekli. Tüpler açık, Rahim düzgün, spermler normal, yumurtalar süperAntikor mantikor bi şeyler sayıkladı. Alerji haplarını iç dedi.