- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.068
YeeeapMerveeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YeeeapMerveeee
Naber canım evde savaş var şimdi oturdum daha
Canımmm nasılsınEvet nevos ama hanı biz alısmısız ya menemen bıberli domatesli falan gozukmesıne ondan o daha cok goz yumurta gıbı gözüküyordu amaa sunum şahaneydı cook nostaljikti mesela gercı ondada cook cok ıyı oy aldı
3 taneydı dımı cocuk sendeNaber canım evde savaş var şimdi oturdum daha
Gözüm arkamda kalmicakSen hiç merak etme
Kukrimuuu iyiyim premses sen nasılsııınCanımmm nasılsın
Gözüm arkamda kalmicak
Sunumu çok iyiydi canım:)Ondan bir sürü oy aldı:)Evet nevos ama hanı biz alısmısız ya menemen bıberli domatesli falan gozukmesıne ondan o daha cok goz yumurta gıbı gözüküyordu amaa sunum şahaneydı cook nostaljikti mesela gercı ondada cook cok ıyı oy aldı
Neden bagırdın ki az once bana
Hep iyi ol inşallah Bende iyiyim şükür canım oturdum öyle çay içip bakınıyorum burdaKukrimuuu iyiyim premses sen nasılsııın
Aynen nevosum eskilere goturdu benı sunum ve ısık muthıstıSunumu çok iyiydi canım:)Ondan bir sürü oy aldı:)
Benmi töbeNeden bagırdın ki az once bana
Evet canım bebe kızların arasında kaynıyor yavrum az önce eziyorlardi koşarken çocuğu3 taneydı dımı cocuk sende
Aşkom 12 gün sonra Kukrim mi olacaksın:)Hep iyi ol inşallah Bende iyiyim şükür canım oturdum öyle çay içip bakınıyorum burda
Oooh afıyet olsun kukrimm bende cay demlemek zor geldi kocaman bır bardak su koydum kendımeHep iyi ol inşallah Bende iyiyim şükür canım oturdum öyle çay içip bakınıyorum burda
İyi düşünelim, kötüyü çekmeyelim yavrimumİnşallah bebeklerim ama alerjik bir bünyem olduğu için vajinam spermleri yabancı madde gibi görüp öldürüyor olabilirmiş. Hani sebepsiz deyip duruyorlar ya sürekli. Tüpler açık, Rahim düzgün, spermler normal, yumurtalar süper Antikor mantikor bi şeyler sayıkladı. Alerji haplarını iç dedi.
Ah kıyamam yaa kaynamasın arada bıdıkEvet canım bebe kızların arasında kaynıyor yavrum az önce eziyorlardi koşarken çocuğu
Aaa unutmustum bak nevosum hakikaten döneyim yaAşkom 12 gün sonra Kukrim mi olacaksın:)
1 yıl sonra herkesin korkulu rüyası olacakAynen nevosum eskilere goturdu benı sunum ve ısık muthıstı