Maşaallah kocaman olmuş5 aylık
Dilli düdük yaaEylül yavrum kucakta diyemiyor alayım onu çumagima diyor
Allah saglık versin maşallah onlaraAy hele o iki numara yok mu felaket
Evet canım ya sorma zaman geçiyor anlamadanMaşaallah kocaman olmuş
Adı ne peki bebeğim?Aşko böyle birşey var ve bunun bir aşısı var
inşallah ama 3 senedir olmamasın sebebi bu olabilirmişOlumsuz düşünme ilaçlarını iç inşaallah olacak
pekiİyi düşünelim, kötüyü çekmeyelim yavrimum
Amin canım benimAllah saglık versin maşallah onlara
Hiç aramam ya çayKahvede içerim ama 1 tane:)
Çay içmezsem ölürüm galiba
Tamam bulunmuş belki bir yolu vardırAdı ne peki bebeğim?
inşallah ama 3 senedir olmamasın sebebi bu olabilirmiş
peki
Maşaallah canımEvet canım ya sorma zaman geçiyor anlamadan
En son 10 küçük zenciyi okudum bunhafta sımdı yenı kıtaba baslamadım bu ay 2 tanecık bittiOkuyorum canım şuanda bitirmeme az kaldı bu ara biter bitmez yenisine başlıyorum.sen okuyor musun birşey şuanda
Çok iyi aslında:)kansızlık olmaz:)Hiç aramam ya çaybazen böyle işte canım bir istiyor
Evet benim 2 numara ile aralarında 3 ay var ikisi yan yana geldimi ablamla ikimiz kacisiyozDilli düdük yaa
Neyse, 17 gün rahatsınızEvet benim 2 numara ile aralarında 3 ay var ikisi yan yana geldimi ablamla ikimiz kacisiyoz
Canım benim arkadaşın durum böyle idi yani vücut spermi düşman olarak algılıyormus olmuyordu .Sonra bende eczane de bir arkadaş ile konuşurken o da bir yere gelmiş bizim burda Ankara dan bu Dr a tedaviye o da memnun kalmış sonra arkadaşım da gitti bir iki kere galiba Dr asi hazırladı yaptı ondan sonra tüp bebek oldu.Yani her yer yapmıyor sanırım bu tedaviyiAdı ne peki bebeğim?
inşallah ama 3 senedir olmamasın sebebi bu olabilirmiş
peki
İnşaallah canım şimdi babası aldı banaanneye indi bende mutfağı toplayacağımMaşaallah canımKışa kadar bayağı rahatlarsın:)
Aşağı da marketim var evden dışarı anca merdiven iniyorum zatenNeyse, 17 gün rahatsınız
İyi iyi ilgilensinler sende işine bak:)İnşaallah canım şimdi babası aldı banaanneye indi bende mutfağı toplayacağım
Eşi tüp bebek istemiyor.Sorun orada:/Canım benim arkadaşın durum böyle idi yani vücut spermi düşman olarak algılıyormus olmuyordu .Sonra bende eczane de bir arkadaş ile konuşurken o da bir yere gelmiş bizim burda Ankara dan bu Dr a tedaviye o da memnun kalmış sonra arkadaşım da gitti bir iki kere galiba Dr asi hazırladı yaptı ondan sonra tüp bebek oldu.Yani her yer yapmıyor sanırım bu tedaviyi
Ben bu ay iyi okudum galibaEn son 10 küçük zenciyi okudum bunhafta sımdı yenı kıtaba baslamadım bu ay 2 tanecık bitti