- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Zaten o semptomu tüp bebek ile aşabiliyorlar.Canım benim arkadaşın durum böyle idi yani vücut spermi düşman olarak algılıyormus olmuyordu .Sonra bende eczane de bir arkadaş ile konuşurken o da bir yere gelmiş bizim burda Ankara dan bu Dr a tedaviye o da memnun kalmış sonra arkadaşım da gitti bir iki kere galiba Dr asi hazırladı yaptı ondan sonra tüp bebek oldu.Yani her yer yapmıyor sanırım bu tedaviyi
Belki sadece o tedaviyi yaparlarEşi tüp bebek istemiyor.Sorun orada:/
Gönderiyorlar canım:)Naptınız sofralarıgünün hangi saati foto cekiyonuz
İşte bu sürekli düşüşlerin sebebi olabiliyormus yasocum.yani tüp bebek tutuyor ama ilerlemiyor gibiZaten o semptomu tüp bebek ile aşabiliyorlar.
Benimde eşimin teyzesinde varmış bu durum. 9 tüp bebek tedavisi sonunda kızını kucağına almış.
Normal yolla gebe kalması çok zor ve düşük ihtimali yüksek oluyor
Ay ne güzel merak ettim sahur ya tam sahurda mi oldu diyeGönderiyorlar canım:)
Sahur sofrası ama bazıları daha erken saatte çekip yolladı:)
Çoğu sahurda yolladı:)
Aynen canımİşte bu sürekli düşüşlerin sebebi olabiliyormus yasocum.yani tüp bebek tutuyor ama ilerlemiyor gibi
Bakmak lazım:)Belki sadece o tedaviyi yaparlar
Bakar bakar gözü gibi bakarEylül bakar mı yoksa onada çıldır gelip filizi mahvederler mi bilemedim
Şimdi sahur genelde kahvaltı türleri oluyor:)Börek,tost,pişi vs...Ay ne güzel merak ettim sahur ya tam sahurda mi oldu diye
Canım merhaba nasılsın,nerelerdesinNeler yaptiniz kizlarrr
Allah şifası ile karsilastirsin herkesi.i işte her Dr herkese de iyi gelmiyor ama genelde iyi sonuçların çok olduğu dr tercih ediliyor canımBakmak lazım:)
Bende kızlardan önce bir süre doktora gittim meğer hiçbir sıkıntım yokmuş boşa bir sürü ilaç içtim:)
Gereksiz kilo aldım,hormonlarım bozuldu.
Hatta bulunduğum ilin en meşhur,en pahalı doktoruna gittim:)
Sonra bambaşka bir doktora gittim.3 ay sonra hamile kaldım:)
Aynen canım belli olmuyor:)Allah şifası ile karsilastirsin herkesi.i işte her Dr herkese de iyi gelmiyor ama genelde iyi sonuçların çok olduğu dr tercih ediliyor canım
Öyle canımAynen canım belli olmuyor:)
Nasip zamanı gelecek:)
Beni de etiket yaptı kendi yok oldu
Bir anda gidiveriyor aretimBeni de etiket yaptı kendi yok oldu
İyiyim canimmBir anda gidiveriyor aretim.
Sen nasılsın canım