Açık bi tane alabilirmiyim yasicimBen çayı 17:00 gibi ocağa koyuyorum. İftara kadar anca demini alıyor
Amin canım çok doğruAllah aileninde evladında hayırlısınınversin inşallah
Hayırlısı olsun, hayırlı olsun yavrimumKlomene 5. Gün, duphastona 14. Gün başlayacağım. Şu an sadece vitamine başladım. Doktor çok ilgilendi. iyi Bir doktor anladığım kadarıyla. Daha önce de gitmiştim. Yan dalı genel cerrahi. Diğer doktorların sekreterleri bekleyen varsa gelsin diye bağırıp sinek avlıyorlar, bu adamın kapısı tıklım tıklım
Buralardayım yasoo. Dizi izliyorum, bugün yoğun bir gündüSenden naber?
Amin canım amin, çok teşekkürler iyi dileklerin için deAhh kıyamam ya nasıl üzüldüm yavrucaga ,Allah hayırlı kapılar açsın onada..
Ben çırpınıyorum inan ki bir dersinden bir projesinden,bir sorumlulugundan eksiklik kalmasın diye .
Bir an önce bitsin bu dert de çocuklar dediğin gibi donsunler eğitim yuvalarına rahat rahat.
Allah sizin gibi güzel yürekli öğretmenlerden de razı olsun inşallah bu süreçte sizlerde çok uğraşıyorsunuz.
Rabbim hepimize acısın da bitsin bu sıkıntılar tez zamanda.
Bir sürü kitap aldım canım günlük soru çözüyor:)Sizin gibi anne babalar farkediliyor canım, çocuklar sadece canlı dersle bile olsa alması gerekeni alıyor, türkiye geneli denemelere giren öğrencilerim var,feni full yapıyorlar, demekki öğrenmişler diye seviniyorum ben de, ama kendi haline bırakılan çocuklar çok geri kaldı maalesef ki
Ben ondaki ışığı görmüştümHemde nee ucan balon gibiydi adeta aştı kendinide tüm zirveleride
Bu el bende yok ya
Bende de yok
Bu eldenmiBizim neyimiz eksik
Bardak çok şeküllü şukullu cıktıı
Sütlü tatlılardada pastası çohseeldii maşallahBen ondaki ışığı görmüştüm
Maşallah canım,daha ne olsunBir sürü kitap aldım canım günlük soru çözüyor:)
Ben kontrol ediyorum:)
Denemeleri çok iyi değil:)Matematik ve türkçeden kaçırıyor.Ama feni hep iyi:)
Yazılıları 100 ondan konu eksiği yok diyorum:)
İşte bu yeni sistem beceri temelli sorulara alışmaları gerekiyor.Milli eğitimin sorularda yanlış çok yapmıyor ama bazı kitaplarda full olmuyor.
Yani uzaktan ancak bu kadar olur:)
Aynen o el bunlar var o yokBu eldenmi
Ama en sevdigim el tipi bu benim
Nevoşum zirveden indim ya artıkNereden iniyorsun zirveden mi
Bu el cok guzelBu eldenmi
Ama en sevdigim el tipi bu benim
Seninkinler pek şekilli şukullu be kukrimAynen o el bunlar var o yok
Heh bu isteBu el cok guzel