Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
5ler daha da zor oldu canım, benim de sınıf öğretmenliğini yaptığım sınıfım 5, doğru düzgün tanışamadık bile çocuklarla

İlaçlara başladın mı?
Bu doktorun senin için iyi olduğundan emin misin?
Eşine bakıldı mı?
Klomene 5. Gün, duphastona 14. Gün başlayacağım. Şu an sadece vitamine başladım. Doktor çok ilgilendi. iyi Bir doktor anladığım kadarıyla. Daha önce de gitmiştim. Yan dalı genel cerrahi. Diğer doktorların sekreterleri bekleyen varsa gelsin diye bağırıp sinek avlıyorlar, bu adamın kapısı tıklım tıklım
alsem ’den haber var mı?
Ben direkt etiketlerle daldım
Buralardayım yasoo. Dizi izliyorum, bugün yoğun bir gündü Senden naber?

5ler daha da zor oldu canım, benim de sınıf öğretmenliğini yaptığım sınıfım 5, doğru düzgün tanışamadık bile çocuklarla
Canım biz inan elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz.Ama derse girmeyen veya sadece derslerle yetinen bir sürü öğrenci var.
Çocuklar çok geri kaldı:/
Kendi çabalarımızla bir şeyler yapıyoruz.Sağ olsun öğretmenlerimizde çok ilgili:)

Bizim de akıbetimiz o yönde. Öğretmen ama sanmıyorum onunla uğraşacağını, yine bana kitlenir. Hakkını yemeyeyim öyle dört dörtlük yemek aramaz, arada kalkar kendi de yapar. Arada dışarıdan söyleyelim der. Hafta sonu temizliğine yardım eder. Ama günlük ev+iş yükünü topladığımızda onunki komik duruyor. Tabii ona sorsan ooo neler yapıyor. Neyse şimdilik evlilik/çocuk aşkı öldürmedi bakalım. Annemlerdeyim ya, bir yandan da mesajlaşıyoruz sevgili gibi ahsadjfksj

Allah kolaylık versin canım:)Yaşları ilerleyince daha çok anlıyorlar:)
Yok aşk çocuk olunca bitmiyor:)

Ahh kıyamam ya nasıl üzüldüm yavrucaga ,Allah hayırlı kapılar açsın onada. .
Ben çırpınıyorum inan ki bir dersinden bir projesinden,bir sorumlulugundan eksiklik kalmasın diye .
Bir an önce bitsin bu dert de çocuklar dediğin gibi donsunler eğitim yuvalarına rahat rahat.
Allah sizin gibi güzel yürekli öğretmenlerden de razı olsun inşallah bu süreçte sizlerde çok uğraşıyorsunuz.
Rabbim hepimize acısın da bitsin bu sıkıntılar tez zamanda.

Sizin gibi anne babalar farkediliyor canım, çocuklar sadece canlı dersle bile olsa alması gerekeni alıyor, türkiye geneli denemelere giren öğrencilerim var,feni full yapıyorlar, demekki öğrenmişler diye seviniyorum ben de, ama kendi haline bırakılan çocuklar çok geri kaldı maalesef ki

Mesajını farketmedim ondan etiketledim tekrar:)
Hakkınızda hayırlısı canım inşaallah olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…