Yaaa baloncuuukk hadi inşallaahAynı dualarımız seninlede
O gün en güzel uçan balonları senin için uçuracam
5ler daha da zor oldu canım, benim de sınıf öğretmenliğini yaptığım sınıfım 5, doğru düzgün tanışamadık bile çocuklarlaEmin ol onlarda sizleri özledi:)Oğlum bu yıl 5. sınıfa geçti:)
İşte 2 defa sınav için birde onun dışında 2 hafta okula gitti:)
Okulu tanımıyor.Öğretmenleri,arkadaşlarını sadece canlı derslerden tanıyor.Bu çok üzücü geliyor.
Bu yıl son olur inşaallah:)
Klomene 5. Gün, duphastona 14. Gün başlayacağım. Şu an sadece vitamine başladım. Doktor çok ilgilendi. iyi Bir doktor anladığım kadarıyla. Daha önce de gitmiştim. Yan dalı genel cerrahi. Diğer doktorların sekreterleri bekleyen varsa gelsin diye bağırıp sinek avlıyorlar, bu adamın kapısı tıklım tıklımİlaçlara başladın mı?
Bu doktorun senin için iyi olduğundan emin misin?
Eşine bakıldı mı?
Buralardayım yasoo. Dizi izliyorum, bugün yoğun bir gündü
Aynen canım, çok farklı hayatlar ,çok farklı anne babalar var , inşallah niyet artık şu pandemiBizde derse girsinler diye neler yapıyoruz:)
Canım biz inan elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz.Ama derse girmeyen veya sadece derslerle yetinen bir sürü öğrenci var.5ler daha da zor oldu canım, benim de sınıf öğretmenliğini yaptığım sınıfım 5, doğru düzgün tanışamadık bile çocuklarla
Ben çayı 17:00 gibi ocağa koyuyorum. İftara kadar anca demini alıyorBizim ev ağırdan alıyor. Yemek sonrası namaz keyfi. Ondan sonra da mutfağa girişme.
Bizim de akıbetimiz o yönde. Öğretmen ama sanmıyorum onunla uğraşacağını, yine bana kitlenir. Hakkını yemeyeyim öyle dört dörtlük yemek aramaz, arada kalkar kendi de yapar. Arada dışarıdan söyleyelim der. Hafta sonu temizliğine yardım eder. Ama günlük ev+iş yükünü topladığımızda onunki komik duruyor. Tabii ona sorsan ooo neler yapıyor.Aslında artık hep evdesiniz onu seni anlamış olması lazım:)Yani evde işi toparlamak kolay değil.Bunu bilmeleri gerekiyor:)
Çalışınca daha zor tabi ki:)
Benim 3 numarada biraz yardım etmiştir.Oda artık söyleye söyleye:)
Ama dersler vs... her zaman bende olmuştur.Kızlar lisede hala ben ilgileniyorum eşim pek ilgilenmez:)
İnşaallah canım :)Aynen canım, çok farklı hayatlar ,çok farklı anne babalar var , inşallah niyet artık şu pandemi
Bende de yokBu el bende yok ya
Halkın arasına karısması gerektıgını farketti galibaaNereden iniyorsun zirveden mi
Allah kolaylık versin canım:)Yaşları ilerleyince daha çok anlıyorlar:)Bizim de akıbetimiz o yönde. Öğretmen ama sanmıyorum onunla uğraşacağını, yine bana kitlenir. Hakkını yemeyeyim öyle dört dörtlük yemek aramaz, arada kalkar kendi de yapar. Arada dışarıdan söyleyelim der. Hafta sonu temizliğine yardım eder. Ama günlük ev+iş yükünü topladığımızda onunki komik duruyor. Tabii ona sorsan ooo neler yapıyor.Neyse şimdilik evlilik/çocuk aşkı öldürmedi bakalım. Annemlerdeyim ya, bir yandan da mesajlaşıyoruz sevgili gibi ahsadjfksj
Allah aileninde evladında hayırlısınınversin inşallahAynen canım, çok farklı hayatlar ,çok farklı anne babalar var , inşallah niyet artık şu pandemi
Çok zirveye çıktıHalkın arasına karısması gerektıgını farketti galibaa
Hemde nee ucan balon gibiydi adeta aştı kendinide tüm zirvelerideÇok zirveye çıktı
Ahh kıyamam ya nasıl üzüldüm yavrucaga ,Allah hayırlı kapılar açsın onada.Valla sizin gibi fedakar annelerle oluyor bu iş canım, yoksa çok daha zor her şey, geçen gün öğretmen arkadaşımın dersine birinin annesi gelmiş, ver telefonumu çabuk, ben senden ders falan istemiyorum, gebertirim bir daha alma telefonumu demiş, mikrofonu da açıkmış , bütün arkadaşları duymuş ,çok üzüldüm, içim parçalandı resmenbazı evlerde neler yaşanıyor, okullar böyle çocukların sığınacağı limandı ,kapandı, mutsuz evlerinde mahsur kaldı canım çocuklar
Sizin gibi anne babalar farkediliyor canım, çocuklar sadece canlı dersle bile olsa alması gerekeni alıyor, türkiye geneli denemelere giren öğrencilerim var,feni full yapıyorlar, demekki öğrenmişler diye seviniyorum ben de, ama kendi haline bırakılan çocuklar çok geri kaldı maalesef kiCanım biz inan elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz.Ama derse girmeyen veya sadece derslerle yetinen bir sürü öğrenci var.
Çocuklar çok geri kaldı:/
Kendi çabalarımızla bir şeyler yapıyoruz.Sağ olsun öğretmenlerimizde çok ilgili:)
Mesajını farketmedim ondan etiketledim tekrar:)Klomene 5. Gün, duphastona 14. Gün başlayacağım. Şu an sadece vitamine başladım. Doktor çok ilgilendi. iyi Bir doktor anladığım kadarıyla. Daha önce de gitmiştim. Yan dalı genel cerrahi. Diğer doktorların sekreterleri bekleyen varsa gelsin diye bağırıp sinek avlıyorlar, bu adamın kapısı tıklım tıklım
Buralardayım yasoo. Dizi izliyorum, bugün yoğun bir gündüSenden naber?