Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Benim de öyle nevos sahurdan sonra üç saat uyuyup oğlanı kaldırıyorum o kendi odasında ,Kız holde küçük de sahurdan sonra uyuyor hep içerde bende ortalarda bir oraya bir buraya dersler bitene kadar

Emin ol onlarda sizleri özledi:)Oğlum bu yıl 5. sınıfa geçti:)
İşte 2 defa sınav için birde onun dışında 2 hafta okula gitti:)
Okulu tanımıyor.Öğretmenleri,arkadaşlarını sadece canlı derslerden tanıyor.Bu çok üzücü geliyor.
Bu yıl son olur inşaallah:)

Benim de öyle nevos sahurdan sonra üç saat uyuyup oğlanı kaldırıyorum o kendi odasında ,Kız holde küçük de sahurdan sonra uyuyor hep içerde bende ortalarda bir oraya bir buraya dersler bitene kadar
Seninkiler daha küçük canım,işin daha zorAllah kolaylık versin

Bizi bir çocuk bile telef etti, sen iyi çekip çevirmişsin. Evet iş yükü beraber paylaşılmalı çalışan eşler arasında. İkimiz de evde canlı ders veriyoruz. Ama ben bunun yanında kahvaltı+günlük temizlik+çocuk+akşam yemeği+bulaşık+çay servisi ile uğraşıyorum. Olay çıkarsam yeridir de o kadar bitkin oluyorum ki olay çıkarmaya üşeniyorum

Aslında artık hep evdesiniz onu seni anlamış olması lazım:)Yani evde işi toparlamak kolay değil.Bunu bilmeleri gerekiyor:)
Çalışınca daha zor tabi ki:)
Benim 3 numarada biraz yardım etmiştir.Oda artık söyleye söyleye:)
Ama dersler vs... her zaman bende olmuştur.Kızlar lisede hala ben ilgileniyorum eşim pek ilgilenmez:)

Valla sizin gibi fedakar annelerle oluyor bu iş canım, yoksa çok daha zor her şey, geçen gün öğretmen arkadaşımın dersine birinin annesi gelmiş, ver telefonumu çabuk, ben senden ders falan istemiyorum, gebertirim bir daha alma telefonumu demiş, mikrofonu da açıkmış , bütün arkadaşları duymuş ,çok üzüldüm, içim parçalandı resmen bazı evlerde neler yaşanıyor, okullar böyle çocukların sığınacağı limandı ,kapandı, mutsuz evlerinde mahsur kaldı canım çocuklar

Bizde derse girsinler diye neler yapıyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…