- 31 Ocak 2012
- 4.001
- 9.178
Aynen canım , çok zor çook, Allah hepimizin yardımcısı olsunHerkes tatil sanıyor.Benim kv arıyor yine tatil oldu iyisiniz gibi:)
Aksine daha zor oluyor:)
Tüm gün çocuklar derste gibi:)
Saati belli olmuyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım , çok zor çook, Allah hepimizin yardımcısı olsunHerkes tatil sanıyor.Benim kv arıyor yine tatil oldu iyisiniz gibi:)
Aksine daha zor oluyor:)
Tüm gün çocuklar derste gibi:)
Saati belli olmuyor:)
Benim de öyle nevos sahurdan sonra üç saat uyuyup oğlanı kaldırıyorum o kendi odasında ,Kız holde küçük de sahurdan sonra uyuyor hep içerde bende ortalarda bir oraya bir buraya dersler bitene kadarKızlar sahuru bekliyor.Bu sıra erken yiyorlar ya da yemiyorlar.Ama yine 4 ü buluyor yatmaları sabah 8:30 da ders başlıyor:)
Ben yine uyuyorum.Ama kesintisiz değil kaç kalkıp bakıyorum:)Oğlum oruç çok tutmadı.Mecburen ona kahvaltı yaptırıyorum:)Her odada kitaplar,kablolar:)
Emin ol onlarda sizleri özledi:)Oğlum bu yıl 5. sınıfa geçti:)Çok sağol canım, 5 6 7 8, hepsi var ,ortaokul fen bilimleri çok seviyorum öğrencilerimi , pıtırcıklarım onlar benim,özledim de hepsini ya, bazı öğrencilerimi 1 yıldır görmüyorum pis korona ,çıksın artık aramızdan
Amin inşaallah:)Aynen canım , çok zor çook, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Final yaptık,insallah sezon finali değildir kapanma denince bir fenalık geliyor banaBende sabah son son pazara gittim
Seninkiler daha küçük canım,işin daha zorAllah kolaylık versinBenim de öyle nevos sahurdan sonra üç saat uyuyup oğlanı kaldırıyorum o kendi odasında ,Kız holde küçük de sahurdan sonra uyuyor hep içerde bende ortalarda bir oraya bir buraya dersler bitene kadar
Femara-klomen hangisi acaba?Var var güzel güzel tedaviye başlıo inşallah
Bizi bir çocuk bile telef etti, sen iyi çekip çevirmişsin. Evet iş yükü beraber paylaşılmalı çalışan eşler arasında. İkimiz de evde canlı ders veriyoruz. Ama ben bunun yanında kahvaltı+günlük temizlik+çocuk+akşam yemeği+bulaşık+çay servisi ile uğraşıyorum. Olay çıkarsam yeridir de o kadar bitkin oluyorum ki olay çıkarmaya üşeniyorumBiz çocuklarla ilgili sıkıntı yaşamadık:)
Zaten ben kendim baktım:)
İkiz büyüttüm eşimin hiç katkısı olmadan:)Şimdiki nesil farklı:)Eşlere iş çok düşüyor,yapmazsa büyük olaylar:)
Benim eşim zaten evde oluyor.Mesela gece gidiyor .Gündüz hep evde:)Ondan bizde çok değişiklik olmadı:)
Amin canım hepimize inşallahSeninkiler daha küçük canım,işin daha zorAllah kolaylık versin
Bende yukarı tırmanırken aşşaa yuvarlanan cinslerden hemsomİyiyim hemsom,yuvarlanıp gidiyorum, sen nasılsın?
KlomenFemara-klomen hangisi acaba?
Bizim ev ağırdan alıyor. Yemek sonrası namaz keyfi. Ondan sonra da mutfağa girişme.Yarım saat oldu çaya geçeli
Aslında artık hep evdesiniz onu seni anlamış olması lazım:)Yani evde işi toparlamak kolay değil.Bunu bilmeleri gerekiyor:)Bizi bir çocuk bile telef etti, sen iyi çekip çevirmişsin. Evet iş yükü beraber paylaşılmalı çalışan eşler arasında. İkimiz de evde canlı ders veriyoruz. Ama ben bunun yanında kahvaltı+günlük temizlik+çocuk+akşam yemeği+bulaşık+çay servisi ile uğraşıyorum. Olay çıkarsam yeridir de o kadar bitkin oluyorum ki olay çıkarmaya üşeniyorum
Oo,uçuşun hayırlı olsun hemsomBende yukarı tırmanırken aşşaa yuvarlanan cinslerden hemsom
Bu el bende yok yaOo,uçuşun hayırlı olsun hemsom
Sorma hemso allah iniş takimlarima zeval vermesin mazallahOo,uçuşun hayırlı olsun hemsom
Nereden iniyorsun zirveden miSorma hemso allah iniş takimlarima zeval vermesin mazallah
Amin hemsom,o en mühim olan zatenSorma hemso allah iniş takimlarima zeval vermesin mazallah
Valla sizin gibi fedakar annelerle oluyor bu iş canım, yoksa çok daha zor her şey, geçen gün öğretmen arkadaşımın dersine birinin annesi gelmiş, ver telefonumu çabuk, ben senden ders falan istemiyorum, gebertirim bir daha alma telefonumu demiş, mikrofonu da açıkmış , bütün arkadaşları duymuş ,çok üzüldüm, içim parçalandı resmen bazı evlerde neler yaşanıyor, okullar böyle çocukların sığınacağı limandı ,kapandı, mutsuz evlerinde mahsur kaldı canım çocuklarBenim de öyle nevos sahurdan sonra üç saat uyuyup oğlanı kaldırıyorum o kendi odasında ,Kız holde küçük de sahurdan sonra uyuyor hep içerde bende ortalarda bir oraya bir buraya dersler bitene kadar
Bizde derse girsinler diye neler yapıyoruz:)Valla sizin gibi fedakar annelerle oluyor bu iş canım, yoksa çok daha zor her şey, geçen gün öğretmen arkadaşımın dersine birinin annesi gelmiş, ver telefonumu çabuk, ben senden ders falan istemiyorum, gebertirim bir daha alma telefonumu demiş, mikrofonu da açıkmış , bütün arkadaşları duymuş ,çok üzüldüm, içim parçalandı resmen bazı evlerde neler yaşanıyor, okullar böyle çocukların sığınacağı limandı ,kapandı, mutsuz evlerinde mahsur kaldı canım çocuklar