Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar hanımlar 🥰🤗
Nasılsınız, benim minnak kitap kurdu kızım yakama yapışıp kitap okuuuuu diye bağırıyor, pek giremiyorum ben 😌 herkes iyidir inşallah ,öpüyorum hepinizi 🤗😘😘😘 biraz da dert yanayım 🙈 sağolsun kayınvalidemler gelip çocuklarla ilgileniyordu ben canlı dersteyken ya da okula gittiğimde, ama tam kapanmaya yazlığa gidelim dediler ,ne yapacağım şimdi kara kara düşünüyorum, ders anlatırken anneee ders anlatma ,bana kitap okuuuu diye bağıracak 🤣 bir de sabah derslerim var, çocukların kahvaltı saatine denk geliyor, bayağı olaylı geçecek tam kapanmamız 🙈 bir de duyu organlarını anlatırken kucağıma çıkıp beş duyu organımız var şarkısını söylüyor, öğrenciler de gülüyor, ay hocam çok tatlı diyorlar 🤣 canlı derslerde bayağı bir anımız birikti 🙈 inş, kapanma işe yarar da ,yüz yüze eğitime geri döneriz bir an önce 🙏🙏🙏
Kendimi gördüm resmen. 👀

Hiç sorma uyuyamiyoz bile 😏
Kızlar sahuru bekliyor.Bu sıra erken yiyorlar ya da yemiyorlar.Ama yine 4 ü buluyor yatmaları sabah 8:30 da ders başlıyor:)
Ben yine uyuyorum.Ama kesintisiz değil kaç kalkıp bakıyorum:)Oğlum oruç çok tutmadı.Mecburen ona kahvaltı yaptırıyorum:)Her odada kitaplar,kablolar:)

Allah yardımcın olsun canım:)
Bugünlerde geçecek inşaallah:)
Kaçıncı sınıf seninkiler :)Kaç okutuyorsun:)
Çok sağol canım, 5 6 7 8, hepsi var ,ortaokul fen bilimleri 🥰 çok seviyorum öğrencilerimi , pıtırcıklarım onlar benim,özledim de hepsini ya, bazı öğrencilerimi 1 yıldır görmüyorum 😕 pis korona ,çıksın artık aramızdan🙈

X