Çok şükürİyiyim geçti ya şükürsen nasılsın
Aynen öyle oldu canımİyiyiz cnm sen nasılsın
Çocuklu çalışan annelerin hazin sonu gibi olmuş
Çocuk sabırları sınıyorsa saygı sevgi de azalabiliyor Nevoş. Arkadaşımın ikinci bebeği çok problemli. Üstüne pandemi de gelince karı koca birbirlerini yemeye başladılar.Bence çocukla alakası yok yaşanmışlıklarla,karşındakinin sana olan saygı ve sevgisi ile alakalı:)
Sağolasın JennamŞimdiden kolay gelsin sanaAmin,insallah biter,son kapanmamız olur
İnşallah elticimBereketli olsun inşaallah
Herkes tatil sanıyor.Benim kv arıyor yine tatil oldu iyisiniz gibi:)Aynen öyle oldu canımmağdurum da mağdurum okuldan çıkarken hizmetli, iyi tatiller hocam diyor , dedim ne tatili, kaos yaşanacak evde
Bulaşıkları topla/yıka. Çay koy, anca.İş yapıyor galiba:)
Çok sağol canımYaa güzel şeyler bunlar bu şartlarda gayet de olağan şeyler.
Allah kolaylık versin canım
Nasılsın cancağzım, hallettin mi dışarı işlerini?Masallah cancağızım
Aman aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza BeyÇok şükürBen de iyiyim,sıkıntı yok
Maşallah diyelimEnerjik olmayan halim bu bebek bide enerjikken düşün
Yarım saat oldu çaya geçeliBulaşıkları topla/yıka. Çay koy, anca.
Hiç sorma uyuyamiyoz bileHerkes tatil sanıyor.Benim kv arıyor yine tatil oldu iyisiniz gibi:)
Aksine daha zor oluyor:)
Tüm gün çocuklar derste gibi:)
Saati belli olmuyor:)
Bende şimdi ilk bardağı doldurdumYarım saat oldu çaya geçeli
Biz çocuklarla ilgili sıkıntı yaşamadık:)Çocuk sabırları sınıyorsa saygı sevgi de azalabiliyor Nevoş. Arkadaşımın ikinci bebeği çok problemli. Üstüne pandemi de gelince karı koca birbirlerini yemeye başladılar.Ama normal şartlarda kesinlikle senin dediğinle alakalı.
Kendi ürününü yemek gibisi yok canımBende küçük saksıya salatalık ektim ama harika büyüyo yaa
Afiyet olsun kukrişimBende şimdi ilk bardağı doldurdum
Aman küçücük balkon minicik saksıKendi ürününü yemek gibisi yok canım
Bereketli olsun inşallah